SESTAVA KOLA - 11.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Další kolo Okresního přeboru je za námi a pojďme se krátce ohlédnout za tím, co nám nabídl. Asi nejdivočejší zápas při pohledu na výsledky nabízí duel Hartvíkovic se Stařečí, kdy domácí neuvěřitelnými 11ti góly deklasovali svěřence trenéra Václava Poláka. Ve šlágru kola přivítaly Třebelovice vedoucí tým tabulky Studenec a dokázaly ho připravit jako první tým této sezóny o všechny body. Okříšky si ve venkovním zápase jednoznašně poradily s Blatnicí a podobný kousek předvedla i Náměšť, která ale svému soupeři vstřelila jeden gól navíc a vyhrála 6:0. V dalších zápasech si Jemnicko poradilo s Rudíkovem a Výčapy vyhrály v Chlístovu. Zápas Jakubova s Rokytnicí byl odložen na Státní svátek 28. října. A kdo se svými výkony dostal do sestavy kola?

Bránu hájí Lukáš Krátký z Výčap, který po celý zápas vzdoroval šancím Chlístovu a udržel čisté konto. V obraně máme hned dva zástupce Třebelovic a shodou okolností nosí oba příjmení Čurda. Marek ani Jaroslav však spolu kromě jména a vynikajícího výkonu prot Studenci nemají nic společného. Pravý okraj obrany pak obsadil Martin Axman z Jemnicka, který poslal svůj tým do vedení v Rudíkovu. V záloze je dvojí obsazení hráčů z Náměště. Jiří Eliáš si v zápase s Přibyslavicemi připsal dva góly a asistenci a Zdeněk Jonák podal i přes svůj mladý věk velice dobrý výkon. Ve středu zálohy se pak ještě představí Filip Rampír z Okříšek a na kraji zálohy Tomáš Matoušek, který svoji trefou rozhodl 5 minut před koncem zápas v Chlístovu. Všem již dobře známému trojzubci vévodí s pěti góly Jakub Sýkora z Hartvíkovic, který se podílel stejně tak jako autor hattricku Martin Kopuletý, na kanonádě se Stařečí. Útočné trio pak uzavírá autor dalšího hattricku, Jan Brabec z Okříšek. Pro svého favorita můžete hlasovat již tradičně do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.