SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Vše co má fotbal mít nabídlo 11. kolo Okresního přeboru Mělník. Dvě krásná derby, zápas o první místo, čin fair-play i překvapení v Dolních Beřkovicích. Co se líbilo nejvíc vám, divákům, se dozvíme během následujícího hlasování!

Tomáš Landsman (Hořín) - Chybu, které se dopustil při inkasovaném gólu, bohatě odčinil mnoha dobrými zákroky. Přispěl tak k vítězství Hořína 2:1 nad Libiší B.

 

Petr Halík (Dolany) - Dolanům se derby proti Kralupům nadmíru vydařilo a Petr Halík navíc vstřelil po 4 letech gól! To si zaslouží oslavu v podobě nominace do sestavy kola.

 

Jaroslav Trubička (Dolní Beřkovice) - Na nezvyklé pozici stopera si původem útočník vedl velmi dobře. Eliminoval útočnou sílu Vysoké a přispěl k velkému překvapení!

 

Karel Pražák (Vojkovice) - Střelec vítězného gólu z derby proti Všestudům. Prokázal, že je výborným hlavičkářem a přidal druhý gól svého týmu při výhře 2:1.

 

Martin Růně (Všestudy) - Střelec i z druhé strany barikády. Růně předvedl velmi dobrý výkon a byl motorem mnoha akcí Viktorie. Na body to ale tentokrát nestačilo.

 

David Svoboda (Dolany) - Gól a dvě nahrávky. To je příspěvek Davida Svobody k demolici Kralup. Konečný výsledek 6:1 hovoří za vše.

 

Michal Novák (Tišice) - Tišice uhájily neporazitelnost na půdě Velkého Borku a velkou měrou k tomu přispěl kapitán týmu Michal Novák. Kaňkou na jeho výkonu je vyloučení ve vyhecovaném závěru utkání.

 

Martin Pazdera (Libiš B) - Výborný fotbalový výkon a ještě lepší gesto fair-play v závěru utkání, kdy přiznal teč v době nevětšího tlaku Libiše. Takhle nějak si představujeme chování na fotbalových trávnících!

 

Ondřej Brůža (Dolní Beřkovice) - Člen záložní řady, která dělala favoritovi z Vysoké veliké problém. Dokonce takové, že hosté odjeli domů bez bodu.

 

Miroslav Hyka (Pšovka B) - K vynikajícímu výkonu se vypjal ve Vehlovicích Miroslav Hyka. Řečí čísel 1+1. Hlavně jeho gól hlavou byl nádherný a zasloužil by si nominaci do anktety gól týdne.

 

Filip Lamač (Velký Borek) - Gól sice tentokrát nevstřelil, ale pro defenzivu Tišic znamenal permanentní nebezpečí. Výkon ale nakonec stačil pouze na zisk jednoho bodu. Ve Velkém Borku zkrátka budou muset potrénovat penalty.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.