SESTAVA KOLA - 11.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

V 11. kole přišla vzpoura outsiderů. Získávali překvapivé body a navíc ještě na venkovních hřištích. To se muselo odrazit i v sestavě kola, kde je dnes převaha hráčů, s nimiž jsme se dosud na těchto místech příliš často nesetkali. Bylo zvoleno rozestavení 4-3-3 a mezi favority určitě patří brankář Stonařova Měrtl, šebkovický záložník Štěpán Dvořák i dvoubrankový střelec Rapotic Michal Sobotka.

Volba brankáře do sestavy kola byla poměrně jednoduchá, protože stonařovský Měrtl udržel ve Štěpánově čisté konto a značnou měrou přispěl k vítězství. V obraně si svůj post zasloužil rapotický Švarc, stonařovský Kozojed, bítešský Kopáček a pomalu již tradičně i moravecký Filip Kudiovský. Ze záložníků si svým výkonem v Moravci řekl o místo dukovanský Sedláček, kterého doplní bítešský Čech a také Štěpán Dvořák, který pro sebe trochu netypicky nastoupil v záloze proti Novým Syrovicím a rozhodně nezklamal. Z útočníků je pak v sestavě střelec přímých kopů ze Křoví Lukáš Němec, spolu s ním v tomto kole výborně hrající rapotický Michal Sobotka a také radostínský Toman, který sice branku nevstřelil, zápas v Měříně ale vzorově odedřel a podílel se na další senzaci kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.