SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

 

Hlasujte pro hráče 9. kola III. třídy skupiny A! Jedinečnou možnost, kterou vám jiné webové stránky nenabízí, máte právě teď. Hlasovat můžete od ponělníh poledne až do středečního poledne. Jedenáctku kola vybíráme na základě rozhovorů s činovníky klubů. S vítězem vašeho hlasování pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden...

 

 

Do brány jsme nominovali Petra Ulmana ze Stratova. Ten měl podíl na výhře svého týmu při derby proti béčku Milovic. Jednak kraloval před svojí bránou, kdy posbíral všechny nebezpečné soupeře, ale také založil akci, po které padl gól a Stratov tak vyhrál 2:0.

 

V obranné čtveřici nemůže chybět Miroslav Douša z Bobnic, které doma jasně porazily Straky 3:0, přestože hostující tým obranu Bobnic pořádně prověřil. „Mirek vynuloval útočníka Soukala, od kterého se čekalo, že bude nebezpečný. Ovšem proti našemu obránci si prakticky nekopl do míče,“ řekl na adresu spoluhráče záložník Bobnic Lukáš Řehák. Druhým obráncem je jeho spoluhráč Tomáš Zikmund. „Jeho výkon byl excelentní. Obětavě chodil při bránění na zem. Jen si teď musíme udělat brigádu na zahrabání děr,“ smál se spoluhráč Řehák. Dalším do obrany je všechlapský Michal Gajdoš, který řídil svůj tým z pozice stopera proti béčku Sadské, které Všechlapy porazily 1:0. Čtvrtým obráncem je Filip Kaucký ze Stratova. „Dobře to tam vzadu sbíral. Byl nejlepším hráčem,“ chválil ho gólman Stratova Petr Ulman.

 

Jednoznačnou nominaci si v záloze zaslouží Martin Leden z Kamenného Zboží, které porazilo Starou Lysou 6:1. „Dal tři góly a byl nejlepším hráčem zápasu,“ chválil ho vedoucí mužstva Kamenného Zboží Josef Skořepa. Druhým do zálohy je Jakub Košvanec z Krchleb, které vyhrály v Kostelní Lhotě 3:2. „Burcoval tým, vybojoval hodně míčů a poctivě se vracel dozadu,“ řekl o něm spoluhráč Lukáš Pulda. Dalším je Radek Patáčik. Nejlepší hráč minulého kola předvedl opět solidní výkon a jediným gólem rozhodl, že si Všechlapy připíší do tabulky další tři body.

 

Prvním útočníkem je Jaroslav Kovařík z Bobnic. Ten se na výhře 3:0 proti Strakům podílel úvodním gólem. „Měl i další šance, sklepával míče pro spoluhráče a dobře držel míč,“ pochválil ho spoluhráč Lukáš Řehák. Druhým útočníkem je další autor hattricku Michal Černý z Chrástu, jehož tým vyhrál ve Dvorech 5:3. Jedenáctým v nominaci je krchlebský Radek Hůlka. „Dal pěkný gól z přímáku, hodně se pral o míč, rozdával to a zápas se mu prostě povedl,“ řekl o jeho výkonu spoluhráč Lukáš Pulda.  

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 18 77:19 49
2 Sokol Stratov 17 53:10 40
3 Poříčany B 18 48:28 37
4 TJ Sokol Třebestovice 18 68:34 36
5 AFK Sokol Semice B 18 47:41 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 24
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 15
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 53 58,9% 0
2 Venca Likeš 18 51,4% 0
3 Radek Hruška 16 38,1% 0
4 Milan Fér 10 76,9% 0
5 Miroslav Liška 6 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku