SESTAVA KOLA - 11.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

V souboji dvou vedoucích celků se rozešly Těškovice s Hlavnicí bezbrankovou remízou. Skřipov poprvé doma zvítězil, když porazil Dolní Životice. Štítina nestačila doma na Holasovice. Krize Melče pokračuje, tentokrát je rozstřílely Kyjovice. Brumovice remizovaly s Vítkovem. Březová poprvé v sezóně padla, když doma byly nad její síly Nové Sedlice.  

Brankář: Filip Dehner (Holasovice) - Do brány jsme nominovali holasovického Filipa Dehnera, který odolal všem atakům Štítiny. 

Obrana: David Richter (Kyjovice), Roman Kubičík (Brumovice), René Ondřej (Dolní Životice) - Obrana má pouze tři členy. Davida Richtera z Kyjovic, který se podílelna vysoké výhře svého týmu spolehlivým výkonem v obraně. Roman Kubičík z Brumovic podal výborný výkon proti Vítkovu. René Ondřej z Dolních Životic se jako jediný se svého týmu prosadil proti Skřipovu. 

Záloha: Martin Komenda, Marek Těžký (oba Nové Sedlice), Tomáš Rek, Libor Gelačák (oba Těškovice), Aleš Schreier (Holasovice), Richard Lichý (Skřipov) - Martin Komenda spolu s Markem Těžkým z Nových Sedlic předvedli výkon na hraně svých možností a přispěli k překvapivé výhře svého týmu v Březové. Aleš Schreier z Holasovic se postaral o jediný a vítězný gól svého týmu. Richard Lichý byl autorem rozdílového gólu proti Dolním Životicím. Tomáš Rek a Libor Gelačák plnili výborně své povinnosti na hřišti v Hlavnici. 

Útok: Václav Pětník (Kyjovice) - Útočník Václav Pětník otevřel skóre zápasu s Melčí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.