SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

I v 8. kole přinášíme našim čtenářům nejlepší jedenáctku uplynulého kola. V sestavě se objevují například dvě hlavní postavy ze Strašnova, jmenovitě Mráček se Shánělem. V útoku je doplňuje dvougólový Čakrt, který podal dobrý výkon v zápase se Struhy. Vyhraje anketu jeden z těchto snajprů, nebo se prosadí někdo jiný? Neváhejte a dejte hlas svému favoritovi.

Libor Dlask (Pěčice) - Gólman, který byl v tomto zápase kapitán, pustil do své branky pouze jeden gól a jeho tým tak získal důležité tři body s Jabkenicemi.

 

Jaroslav Martinec (SK Skalsko) - Tento veterán podává stabilně skvělé výkony a v obraně Skalska vládne. I s jeho přispěním jeho tým přesvědčivě vyhrál na hřišti Nemyslovic 5:1.

 

Radek Kulas (Žerčice) - Obránce Žerčic se prosadil v zápase s Krnskem a alespoň tak zmírnil vysokou pořážku. Žerčice nakonec svému sokovi podlehly výsledkem 2:5.

 

Martin Soumar - V zápase s Žerčicemi navlékl kapitánskou pásku a ta mu zřejmě svědčí. Jednou brankou se podílel na vysoké výhře 5:2.

 

Luboš Svárovský (Skalsko) - Hráč, který vždy zaskakuje tam, kde je potřeba, byl platným hráčem a zápas v Nemyslovicích se mu povedl. Svým výkonem si řekl o nominaci do sestavy kola.

 

Tomáš Vocásek (FK Krnsko) - Záložník Krnska, který svým gólem otevřel obranu Žerčic a tak pak inkasovala ještě čtyřikrát.

Jiří Volf (Pěčice) - Hráč Pěčic, který byl pomoci rezervě se jako pomoc osvědčil a jednou brankou pomohl týmu k zisku důležitých tří bodů v záchranářském boji.

 

Lukáš Flodrman (SK Skalsko) - Skalsko, které v druhé půli odskočilo Nemyslovicím na rozdíl několika gólů, se mohlo spolehnout na dvougólového záložníka, kterému se zápas povedl.

 

Martin Sháněl (Strašnov) - Forvard Strašnova, který řádil v zápase s Ledci. Podařilo se mu vstřelit čtyři branky a velkou měrou se tak podílel na vysoké výhře 9:1.

 

Michal Mráček (Strašov) - Druhý z útočného dua, který si smlsl na Ledcích. I jemu se podařilo čtyřikrát dopravit míč do branky a tak si svou premiéru v útoku příjemně oslabil.

 

Tomáš Čakrt (Kropáčova Vrutice) - Útočník Vrutice byl jeden z rozdílových hráčů v zápase se Struhami. Dvě branky sám vstřelil a u dalších asistoval Rambouskovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.