SESTAVA KOLA - 10.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Uplynulé kolo bylo gólově bohaté a diváci viděli průměrně přes 4 branky na zápas. Rozhodně nezklamaly derby, ve kterých například Studenec smetl Hartvíkovice, anebo ve vypjatém souboji porazily Okříšky Přibyslavice 2:1. O jediný hattrick 10. kola se postaral ročníkem ještě dorostenec Martin Skryja z Rudíkova, který si za svůj počin samozřejmě zasloužil místo v sestavě kola. Kdo dál se do ní probojoval?

Branku stráží Lukáš Krátký z Výčap, který v souboji o druhé místo pár skvělými zákroky udržel čisté konto svého týmu a přispěl výhradně k výhře 3:0 nad Třebelovicemi. V obraně se na krajích objeví Ivo Večeřa, který rozhodl derby mezi Okříškam a Přibyslavicemi. Na druhé straně pak dvougólový střelec z Výčap - Vojtěch Nikrmajer. Na stopera se postaví jemnický Jan Křivánek. Záložní řadu tvoří zleva Jiří Anděl z Jemnicka, který gólem pomohl svému týmu k výhře. U prostřed Michal Trnka z Blatnice a kapitán aktuálního lídra ze Studence - Michal Mrňa. Na pravé straně se přdstaví Miroslav Mikyska z Rudíkova, autor dvou gólů proti Náměšti. Hlavní hvězdu v sestavě 10. kola představuje již zmiňovaný mladíčký snajpr Martin Skryja z Rudíkova a parťáky v útoku mu budou dělat Martin Prokeš z Rokytnice spolu s Jiří Strnadem ze Studence. Pro své oblíbence můžete hlasovat tradičně do středečního poledne!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.