SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Sport Invest 1.A třída skupina B o víkendu pokračovala devátým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Obranná řada Brandýsa nad Labem o víkendu vymazala ze hřiště hvězdu Horek nad Jizerou Bohumila Nádeníčka, když se skvělým výkonem blýsk zejména obránce Jakub Krajíček. V záložní řadě pro změnu odvedl dobrou práci Martin Kubeš, který po půlhodině hry nasměroval favorita letošního ročníku za třemi body a hladkou výhrou 3:0.

 

Utkání mezi Čelákovicemi a Velimí rozhodl jediný gól, o který se krátce po přestávce postaral Petr Špringr a vystřelil svému týmu cenné body po nejtěsnější možné výhře 1:0.

 

Fantastický střelecký koncert se o víkendu konal ve Slaném nedaleko od Prahy, kde domácí fotbalisté zásluhou dvou hráčů zničili Radim a zvítězili 6:0. Josef Galbavý dovršil po skvělém prvním poločase patnáct minut před koncem zápasu hattrick, zatímco útočník Jakub Hořejší vstřelil góly dva.

 

Stejný pocit měli po skončení zápasu kromě Radimi také fotbalisté Pšovky Mělník, kteří inkasovali šest gólů v Poříčanech a stejně jako Viktoria prohráli venku vysoko 6:0. Velký podíl na hladké výhře Poříčan měl Martin Puk, který po necelých pětašedesáti minutách dovršil hattrick, zatímco jeho spoluhráč Petr Sedláček vstřelil dva góly.

 

Fantastickou střeleckou formu o víkendu potvrdil fotbalový a futsalový mág Josef Gabčo z Klecan, který vstřelil v dresu domácího týmu ve druhém poločase dvě branky. Klecany zásluhou Josefa Gabča zvítězily nakonec nad Červenými Pečkami hladce 4:0.

 

Tomáš Bláha o víkendu vstřelil po téměř půlhodině hry úvodní gól zápasu a vlil patřičný klid do řad Doksů, které v domácím prostředí zvítězily nad Dobrovicemi 4:0, zatímco v bráně Libic nad Cidlinou zazářil brankář David Václavík a společně s obránce Tomášem Jandzíkem, který se těsně před koncem prosadil z pokutového kopu, přispěli k hladké výhře svého týmu nad Jedomělicemi. Utkání skončilo stejně jako zápas Klecan a Doksů výsledkem 4:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.