SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Víkendové zápasy přinesly několik zajímavostí. Například Čistá dokázala bodovat na půdě Čejetic a Bezno potrápilo ambiciózní MSK. Ve všech zápasech jsme mohli vidět zajímavé výkony, a proto máme hned v sestavě 7. kola tři borce z Benátek nebo například i zkušeného extraligistu z Akumy.

Lukáš Puskajler (Čistá) - Brankář, který i přes dva inkasované góly dokázal svůj tým několikrát podržet. Svými vynikajícími zákroky se postaral, že Čistá dokázala sebrat body Čejeticím, když v poslední minutě vyrovnali z penalty na 2:2.

 

Jindřich Jäger (Benátky "B") - Mladý obránce, který pravidelně kraluje ve vzdušných soubojích a tím maří šance svým protivníkům. Výborně zvládnutý zápas s Chotětovem ho dostává do sestavy kola.

 

Petr Polanka (Čejetice) - Opora svého týmu, která rozdává své balóny do slibných šancí. V zápase dokázal přihrát na gól a zvýšit tím náskok pro Čejetice,i tak to ale na výhru nestačilo.

 

Jaroslav Kamenický (Akuma MB) - Zkušený extraligista z Akumy, který nenechá nikdy svůj tým ve štychu. Jeho přesné balony za obranu dokázaly zatápět soupeřově obraně.

 

Milan Karásek (Benátky) - Stabilní hráč "A" týmu přišel pomoci na derby v Benátkách proti Chotětovu. Zkušenosti z ČFL se hodily i v tomto zápase, kdy jeho tým přehrál Chotětov.

 

Ondřej Novák (Bezno "A") - Hráč v barvách Bezna se pokoušel několikrát za zápas vymýšlet slibné kombinace. Soupeřově obraně nadělal veliké problémy.

 

Petr Niklfeld (Kosořice "A") - Střední záložník Kosořic, který dirigoval hru v Bělé. Jeho prodloužený míč na páru znamenal pojistku pro jeho družstvo na 0:2 a cenné tři body.

 

Václav Práger (Předměřice) - Kapitán Předměřic se vyznamenal proti Kněžmostu. Nejdříve se ujal pokutového kopu a poté i zvýšil na 2:1. I přes jeho úsilí to na výhru nestačilo.

 

Čermák Jan (MSK "B") - Mladý útočník, který před rokem vyšel dorost rozhodl, že tři body budou zůstavat na půdě MSK. Na jeho dva zásahy v druhé půli nedokázalo Bezno již odpovědět.

 

Jindřich Bůžek (Kostelní Hlavno) - Zkušený útočník Hlavna v průběhu dvou minut dvakrát překonal brankáře Židněvsi. Oba dva zásahy rozhodly, že hosté odjeli s plným počtem bodů.

 

Štěpán Krýda (Benátky "B") - Poslední hráč z Benátek je rychlý útočník Krýda, který otevřel skóre proti Chotětovu. Jeho rychlé brejky komplikovaly život zadákům Chotětova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Ondřej Siřínek

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.