Hráčem 7. kola, Okresní přebor Mladá Boleslav, se stává...

Datum kola: 03.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Karásek

42%

 

Milan Karásek(Benátky "B") - Stabilní hráč "A" týmu hrající ČFL, byl v neděli pomoci rezervě, která se utkala v derby proti Chotětovu. V napjatém zápse se dokázal i prosadit, když excelentně hlavičkou uklidil míč do branky a zvýšil vedení na 2:0. I díky jeho zkušenostem Benátky toto utkání zvládly. Stává se suverenním vítězem, když získal 42% ze všech hlasů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jindřich Jäger 12%
3. Ondřej Novák 8%


0

Jindřich Jäger(Benátky "B") - Druhá příčka patří také borci z Benátek, jmenovitě Jindřichovi Jägerovi. Pilíř benátecké obrany dirigoval hru po celou dobu utkání, tudíž nemohl chybět v sestavě kola. Společně s Karáskem tvořili obrannou zeď, kterou se snažili marně zlomit hráči z Chotětova.

 

Ondřej Novák(Bezno) - Záložník z Bezna, který byl vidět v zápase s MSK. Přestože sám neskóroval, podílel se na gólové přestřelce. Jeho aktivitou znepříjemňoval život domácí obraně.  Pouze o pouhé 4% zůstal za druhým Jindřichem Jägerem.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.