SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Osmé kolo soutěže nenabídlo velké gólové hody a hned dvě utkání skončila bezbrankovou remízou. V ideální sestavě se tedy objeví více defenzivních hráčů, než bývá zvykem. Chybět nemohou ani dvoubrankoví střelci, kterých tentokrát také nebylo přespříliš.

Filip Král (Obříství) - Nejlepší výkon dosavadní sezony si schovali hráči Obříství i jejich brankář na velké derby proti Libiši. Král svůj skvělý výkon korunoval v penaltách a vychytal tak svému týmu prestižní vítězství.

 

Tomáš Brzoň (Tišice) - Ač zdravotně indisponován, nastoupil na kraji obrany v přetěžkém zápase proti Vysoké. Vedl si skvěle, přispěl k vítězství a trenér Zámečník si jeho výkonu řádně cenil!

 

Václav Trojan (Libiš B) - Zkušený stoper organizoval zadní řady svého týmu k další nule. Bohužel, ofenzivní fáze Libiše je velmi slabá, a tak jeho výkon stačil jen na bezbrankovou remízu v derby s Obřístvím.

 

Matěj Řenč (Kralupy) - Objektivně by si z kralupské defenzivy zasloužil nominaci gólman Šour, který přiváděl střelce Velkého Borku k šílenství. Jelikož je ale místo brankáře již obsazené, dostal důvěru kapitán týmu Matěj Řenč.

 

Jozef Najman (Vehlovice) - Absolutorium za kvalitní defenzivní práci si zaslouží i fotbalisté Vehlovic. V jejich zápasech už tradičně padá spousta gólů, tentokrát ale povolili soupeři jediný, a tak je v ideální sestavě jejich krajní bek Najman, který odehrál celých 90 minut utkání.

 

Štěpán Žemlička (Hořín) - Ještě v 75. minutě nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo pro záložníka Hořína jednat o výjimečný zápas. Dvě branky v závěrečných minutách, které potvrdily důležité vítězství ve Všestudech ale svědčí o opaku.

 

Ondřej Morávek (Dolany) - Jeden z netradičních střelců. Jeho ušmudlaná branka do sítě Mšena byla pro tohoto poctivého středopolaře Dolan vůbec první v sezoně. Pro hosty tento zásah znamenal bod za remízu 1:1.

 

Jakub Růžička (Pšovka B) - Další z dvougólových střelců. Ke druhé brance z veliké dálky mu pomohla velká chyba beřkovického gólmana Štěpánka, ale na to se historie neptá. Dvě branky se počítají zvlášť, když pomohly týmu k vítězství 6:2.

 

Jakub Juklíček (Vojkovice) - Vojkovice si v posledních kolech zastřílely proti nejslabším týmům soupeře a jejich celkové skóre 21:0 ze dvou zápasů je impozantní. Juklíček k tomu v posledním zápase dopomohl hattrickem!

 

David Chorvát (Vehlovice) - Hráč minulého kola má šanci na další vítězství. David Chorvát se totiž dostal do skvělé formy a konto soupeřů zatížil dalšími dvěma zásahy. S celkovými sedmi brankami už se dere na čelo tabulky střelců.

 

Jiří Štráchal (Tišice) - Veterán a překvapení v sestavě Tišic. Trenéru Zámečníkovi se za důvěru odvděčil nejlepším možným způsobem - vstřelil gól a pomohl v souboji o 1. místo v tabulce porazit Vysokou.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.