SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

I šesté kolo pozná svou sestavu kola. Tentokrát byla nominace o poznání méně pestřejší. Po dvou hráčích má v Sestavě Láz a Drahlín. Ligmet Milín má hráče dokonce tři. Do sestavy se již pravidelně dostává i zástupce Zduchovic a výběr doplňují i hráč Hvožďan či Višňové. V neposlední řadě zde máme i jmenovce jednoho českého reprezentanta. 

B – Pavel Švagr (TJ Zduchovice) – V tomto kole se našli čtyři brankáři, kteří neinkasovali, ale do sestavy kola se díky tomuto počinu dostal brankář Zduchovic, který nastoupil v nejvyrovnanějším zápase a přesto neinkasoval.

 O – Daniel Bartůněk (Sokol Drahlín) – Drahlín znovu vysoko zvítězil tentokrát nad týmem Bohutína B. K vysokému vítězství pomohl také spíše defenzivní hráč Daniel Bartůněk, který se trefil hned dvakrát.

 

 O- Milan Skákal (Hvožďany) – Další obránce, který se zapsal do střelecké listiny, je Milan Skákal. Jeho branka pomohla ke čtyřbrankovému vítězství a třem bodům pro jeho tým.

 

 O- Radek Lebeda (Sokol Drahlín) – Kapitán Sokola Drahlín, podal svůj standartní výkon, při kterém vstřelil jednu branku a na další nahrál. Takhle má vypadat přístup kapitána týmu.

 

 O – Ondřej Bejček (Ligmet Milín) – Další správný kapitán přispěl k výhře brankou. Opora zadních řad Milínského celku.

 

 Z – Ondřej Matějka (Višňová) – Mladý zástupce týmu FC Višňová. Svými brankami dokázal pomoci k porážce Narysova, který znovu ztratil zbytečné body, zatímco Višňová potvrdila pozici černého koně soutěžě.

 

 Z – Václav Krejčí (Ligmet Milín) – Jeden ze záložní dvojice z Milína, která se do sestavy kola dostala již několikrát. Jedná se o dvojici Krejčí – Cihelka, která se trefila ihned dvakrát i v zápase proti Rožmitálu.

 

 Z – Martin Cihelka (Ligmet Milín) – Druhý z dvojice Milínských hráčů stejně jako Krejčí se i Cihelka trefil do sítě Rožmitálu hned dvakrát.

 Z – Lukáš Vácha (Tochovice B) – Jmenovec slavného fotbalového záložníka AC Sparta Praha předvedl v zápase proti Pičínu aktivní hru završenou gólem. Díky jeho aktivní hře těžili jeho spoluhráči.

 

 U –Lukáš Bátovský (Vrtule Láz) –Václav Seifert se trefil v zápase čtyřikrát, ale bez pomoci svého dvorního nahrávače Lukáše Bátovského by to nezvládl. Lukáš navíc branku taky vstřelil, a tak je v sestavě kola naprosto právem.

 

 U – Václav Seifrt (Vrtule Láz) – Jako již po několikáté v této sezóně se Václav Seifrt jako útočník Vrtule Láz prosadil více než jednou. Do sítě Dolních Hbit se trefil dokonce hned 4x čímž se dostal prakticky do čela tabulky střelců. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.