SESTAVA KOLA - 8.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Osmé kolo tentokrát nepřineslo tak divoké výsledky jako to minulé. Prim v něm hráli hlavně záložníci, a proto se jich hned pět dostalo do sestavy kola. Favoritem na vítězství je tentokrát zřejmě kněžický brankář Hauser, který vychytal nulu v Nových Syrovicích. Dočkáme se překvapení a vyhraje někdo jiný?

Pro toto kolo bylo zvoleno rozestavení 3-5-2. V bráně nastoupí kněžický Hauser, který přispěl výborným výkonem k výhře v Nových Syrovicích. V obraně se o místa podělí Jašek (Rapotice), Kozojed (Stonařov) a Kunc (Dukovany). Jašek zajistil svojí dalekonosnou střelou Rapoticím bod proti Měřínu, Kozojed málem přispěl k obratu proti Křoví a Kunc tužil tradičně defenzívu Dukovan proti Radostínu. V pětičlenné záloze nastoupí tradičně Koníř (Dukovany), který přispěl brankou a přihrávkou k výhře nad Radostínem. Spolu s ním nastoupí Řezníček (Měřín), Čech (Velká Bíteš B), Janů (Radešínská Svratka) a Roštinský (Křoví). Útok má složení Pekárek (Radešínská Svratka) a Kašpárek (Šebkovice).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.