SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Hned čtyři týmu mají v sestavě kola dvojí zastoupení. Svými výbornými výkony, ve většině případů podpořenými vstřelením jedné či více branek, si o nominaci řekly dvojice hráčů z Protivína, Blatné, Vodňan a Chýnova. Doplňují je zástupci Sezimáků, Milevska a Oseku. Je opravdu z čeho vybírat, uvidíme, kdo se bude ve středu radovat z titulu Hráč kola.

 

Brankář - Opora mezi třemi tyčemi Protivína Marek Hanus už si možná ani nevzpomíná na to, jaké to je dostat gól. Nepřekonán je už dlouhých 444 minut. Uvidíme, zda na něj najdou recept v příštím kole Vodňany.

 

Obránce - Prvním z dvojice blatenských hráčů je Jiří Viták, který svým výkonem, a hlavně také gólem, nasměroval svůj tým za vítězství v zápase s Vacovem.

 

Obránce - V Blatné měli o víkendu obránci střeleckou formu, což svým gólem potvrdil i Petr Čadek a pomohl svému celku k vysoké domácí výhře.

 

Obránce - Trojlístek obránců nám uzavírá vodňanský Jakub Bače, který se v zápase s Mirovicemi rovněž zapsal na střeleckou listinu a svůj gól podpořil kvalitním výkonem.

 

Záložník - Roman Veselý z FK Vodňany pálil o víkendu také ostrými a jednou brankou se podepsal pod porážku Mirovic.

 

Záložník - Chýnovský David Štiller otevřel skóre utkání s Větrovy, když využil chyby v obraně hostů a nemilosrdně trestal.

 

Záložník - Druhým katem Větrov se stal chýnovský Václav Hruška, který zvyšoval hlavou na 2:0 a definitivně tak utnul naděje svého soupeře na nějaký bodový zisk.

 

Záložník - Aleš Kutner ze Sokola Sezimovo Ústí jako správný kapitán poslal svůj tým v zápase s Milevskem do vedení, to Sezimáku sice dlouho nevydrželo, ale Kutner patřil jednoznačně mezi nejlepší hráče utkání.

 

Útočník - Jan Šimák z Milevka předvedl, jak by se mělo reagovat na obdrženou branku. Skóre zápasu se Sezimákem dokázal srovnat během jedné jediné minuty a pomohl tak svému týmu alespoň k zisku jednoho bodu.

 

Útočník - Osecký Jan Hoch zaznamenal jedinou branku v utkání mezi jeho týmem a týnskou Olympií. Nakonec se jednalo o rozdílový gól, který rozhodl o zisku tří bodů pro domácí.

 

Útočník - Protivínský Jaromír Vorel znovu potvrdil, že má opravdu střeleckou formu a krásným gólem z přímého kopu v zápase s Vimperkem rozšířil svůj gólový účet již na 11 zásahů.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.