SESTAVA KOLA - 7.kolo Pardubický | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

Hlasujte o nejlepšího hráče uplynulého kola!

Tomáš Lorenc ze Zámrsku vychytal svému týmu penaltový rozstřel, když do jeho brány nepadl ani jednou míč.

Tomáš Linhart z Chrudimi byl v zápase s „béčkem“ Ústí hodně vidět a to na obou stranách hřiště. Vytvořil si pár šancí, a přestože jeho tým prohrál, spolu se spoluhráči dobře bránili. Je to jeden z nadějných chrudimských mladíků. Jan Raich z Horního Jelení dokázal z pozice beka skórovat do sítě Pomezí. Další obránce, který vstřelil o víkendu branku, je i Pavel Prokůpek z Pardubiček.

Pavel Matoušek, hráč Zámrsku otevřel v zápase Pardubičkami výstavním přímým kopem z dálky skóre. Filip Jirásek z Načešic vstřelil dva góly prvním Libišanům a podílel se na fantastické remíze outsidera soutěže. První gól vstřelil á la Karel Poborský, druhý když se spoluhráčem Levínským rozebrali obranu soupeře. Patrik Fidler ve svém prvním zápase za Luži zařídil pro svůj tým dva góly. Nejprve byl po faulu na něj odpískán pokutový kop a následně vstřelil pojišťovací branku. Shejbal byl nejaktivnějším hráčem Starého Hradiště, jeho snažení však k bodům nestačilo.

 

Pavel Pořízka z Pomezí dal třetí, nakonec rozdílovou branku zápasu s Horním Jelením. Jako útočník se musel pouštět i do obraných akcí. Jeho tým totiž hrál více jak půlku zápasu v deseti mužích. Richard Ráb z Ústí vstřelil již po 4 minutách branku. Během zápasu byl velmi agilní a mohl ještě dalších pár přidat. Radek Horyna vstřelil dva góly Libišan při remíze s Načešicemi. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.