SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

   Je zde pondělí a vy máte opět možnost hlasovat pro nejlepšího hráče víkendu. V nominaci se objevili hráči z deseti mužstev soutěže, takže je velice pestrá a je skutečně z čeho vybírat.

     Jak bylo již uvedeno naše nominace je velice pestrá a to i , co se věku týče. Najdete v ní mladíky jako například věkem ještě dorostence, teprve sedmnáctiletého Adama Melka z Dědic, který svojí brankou začal cestu svého celku za prvním bodem v soutěži. Stejně mladý Ladislav Zápotočný přispěl dokonce dvěma zásahy k vítězství svého celku v Letonicích. Naopak útočná vozba to je veliká zkušenost. Michal Kašpařík a Milan Pacanda patří mezi stálice na okresní úrovni a potvrdili to i ve vzájemném zápasu. Oba se trefili dvakrát a body se v jejich duelu dělily. Tyto „pardály“ doplňuje třicetiletý Petr Kabele, který dvěma brankami zařídil obrat zápasu Drnovic proti Ivanovicícm. Nominaci si vysloužil i jeho sok na druhé straně hřiště. Lukáš Doupovec se v úvodu jejich duelu trefil dvakrát a držel dlouho akcie svého celku hodně vysoko. Nelze opomenout ani Lukáše Žáka z Křenovic, který předvedl důležitý zákrok, když to mužstvo potřebovalo a pomohl tak k zisku třech bodů. Všichni nominovaní si zaslouží váš hlas, tak vybírejte s rozvahou.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.