SESTAVA KOLA - 7.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

Máme tady opět tradiční sestavu kola. Vedoucí Štítina podcenila poslední Brumovice, které si odvezly ze jejího hřiště jeden bod za remízu. Skřipov opět prohrál, tentokrát nestačil na Hlavnici, ač po poločase vedl o dvě branky. Melč ve vypjatém souboji s Těškovicemi vydřela tři body až osm minut před koncem. Březová už počtvrté remizovala, tentokrát s béčkem Vítkova, když remízu zachraňovala až čtyři minuty před koncem zápasu. Kyjovice nestačily doma na Holasovice a prohrály 2:3. V Dolních Životicích řádil Antonín Najser, který vsítil čistý hattrick. Výsledky hlasování o hráče kola budou známy ve středu v poledne.

brankář: Daniel Richter (Vítkov) - Do branky byl nominován Daniel Richter, který vychytal svému týmu bod v Březové.

obrana: Juraj Kováč (Kyjovice), Přemysl Poltier (Skřipov), David Liška (Hlavnice), Jiří Mazánek (Melč) - Ve čtyřčlenné obrané řadě máme Juraje Kováče z Kyjovic, který dirigoval obranu Kyjovic. Přemysl Poltier ze Skřipova vstřelil krásný gól z přímého kopu a zvyšoval vedení svého týmu na 2:0. V tom samém zápase obránce Hlavnice David Liška z přímého kopu naopak snižoval na 2:1 a vykřesal naději pro svůj tým. Posledním je Jiří Mazánek z Melče, který jako pravý bek odvrátil dva góly soupeře. 

záloha: Aleš Schreier (Holasovice), Marek Šimeček (Melč), Jakub Richter (Brumovice), Ondřej Pasterňák (Hlavnice), Jiří Mazánek (Melč), Jan Šenk (Těškovice) - Záloha má tentokrát pět členů. Aleš Schreier odjezdil neúnavně celý zápas po lajně a navíc vstřelil druhý gól svého týmu. Marek Šimeček záložník Melče odjezdil celý zápas po zadku. Jakub Richter z Brumovic, který odvedl černou práci ve středu hřiště. Ondřej Pasterňák z Hlavnice svými dvěma góly zvrátil utkání ve prospěch svého týmu. Jan Šenk si zase výborně plnil své úkoly v zápase s Melčí.  

útok: Antonín Najser (Dolní Životice) - V útoku tvrdí muziku autor hattricku Antonn Najser, který svými góly sestřelil tým z Nových Sedlic.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.