SESTAVA KOLA - 7.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Opět nám skončil fotbalový víkend a my přinášíme sestavu kola. Víkendové kolo nabídlo dvě vysoké výhry hostů. Suché Lazce převálcovaly Jakartovice, a Slavia Opava deklasovala rezervu Kobeřic. Vedoucí Litultovice porazily jen velmi těsně Vávrovice. Budišov se trápil na hřišti posledního Chlebičova a výhru vydřel až v poslední minutě. Po třízápasovém čekání dokázaly vyhrát Malé Hoštice, které obratem ve druhé půli porazily Bělou. Borci z Hradce opět neproměňovali šance, a tři body přenechali Pusté Polomi. Stěbořice dokázaly těsně vyhrát nad Vřesinou a tím se posunout na čtvté místo v tabulce. O hráče kola můžete opět hlasovat do středečního poledne!!!!!

brankář: Vojtěch Krištof (Bělá) - V brance dostal naši důvěru Vojtěch Krištof z Bělé, jenž předvedl několik skvělých zákroků v Malých Hošticích

obrana: Michal Havelka, Jaroslav Laub (oba Suché Lazce), Petr Koval (Vřesina) - V obraně tvrdí muziku dvojka ze Suchých Lazců Michal Havelka s  Jaroslavem Laubem. Třetím obráncem v naší sestavě je Petr Koval z Vřesiny, jenž dal první branku svého týmu.

záloha: Ondřej Šumbera, Roman Kokošek (oba Stěbořice), Tomáš Krejsa (Hradec nad Moravicí), Martin Drápal (Litultovice), Lukáš Mařádek (Slavia Opava) - Záloha se skládá z pěti hráčů. Dva jsou ze Stěbořic. Ondřej Šumbera a Roman Kokošek, který navíc svůj výkon korunoval dvěmi góly. Trápící se Hradec zastupuje Tomáš Krejsa, autor jediné branky. Litultovické záloze výborně šéfoval v zápase s Vávrovicemi Martin Drápal. Lukáš Mařádek ze Slavie Opava svůj výkon v Kobeřicích okořenil hattrickem.

útok: Lukáš Baďura (Chlebičov B), Zdeněk Kačírek (Pustá Polom B) - Útočné duo se skládá z Lukáše Baďury, který kromě vstřelené branky, předvedl gesto fairplay, když se přiznal, že penalta nařízena za faul na něj, byla nařízena neprávem. Druhým v útoku je Zdeněk Kačírek, který vsítil dvě branky do síte Hradce nad Moravicí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.