SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Třetí kolo okresní III. třídy je též minulostí a nominovaná jedenáctka hráčů nyní vyhlíží vaše hlasy, které trojici z nich dostane na pomyslné výsluní s jednoho nadále jmenuje nejlepším a nejúspěšnějším hráčem kola. Kdo to bude nyní? To záleží pouze na vás.


Hlasovat můžete každou hodinu do středečního poledne.

Dobrý výkon v brankovišti předvedl lipenský gólman Radek Krahulec, který v posledním zápase pouze jedinkrát a tím svému týmu zásadně dopomohl k výhře nad Horním Dvořištěm.

 

Tříčlenná obrana ideální sestavy nabízí zprvu jméno Pavla Poštulky, jenž sice nedovedl Vyšší Brod k výhře ani tentokrát, ale stále se o něm dalo mluvit jako o stabilním pilíři defenzivní formace, když se celá obrana po jeho vystřídání znatelně rozpadla. Jako druhý byl nominován již potřetí po sobě Tomáš Bílý. Opravdu velmi zodpovědný zadák českokrumlovského ROMA byl vyhlášen i nyní jako jeden z nejlepších fotbalistů na hřišti a magický trojúhelník uzavírá holubovský Ondřej Bukovinský, jenž se představil vstřelenou brankou a navíc se šestibrankovým výčtem podílel na vysoké výhře svého klubu.

 

Jenže jednak ROMO a druhak Holubov mají své zástupce také v záloze a je doprovází také Lipno, jež nasadilo do sestavy kola také dva koně. Na kraji operuje agilní Aleš Kotlár, jenž také vstřelil branku, která bohužel k výhře nedopomohla, ale i tak se uchází o hlasy fanoušků. Lipenského několikanásobného aspiranta Milana Víška ve středu doplňuje Lukáš Holčík, když ani jeho týmu, stejně jako Kotlárově, střelecký úspěch nestačil na bodový příděl. Dva góly zaznamenal Michal Kořínek a ten se tak přidal ke kolegovi Bukovinskému a zasloužil se velkým dílem o tři důležité body.

 

Představme si také nejlepší útočnou trojici právě uběhnuvšího čtvrtého kola. Na kraje nemohli být po zásluze nominováni jiní hráči, než světlíčtí kanonýři Ondřej DědičAdamem Novotným. Oba se do gólového zápisu přidali dvakrát a sestřelili tak svého soupeře, po čemž jej degradovali a sami zaujali první místo a zároveň vedou soutěžní tabulku střelců. Mezi nimi si o hlasy fanoušků říká útočník Benešova nad Černou, jmenovitě Stanislav Přívratský. V posledním utkání se uvedl jednou vstřelenou brankou, jež vedla mimo jiné také k tříbodovému zisku a samotným trenérem byl do sestavy doporučen.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.