SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Velmi vyrovnané 6. kolo se odehrálo v elitní soutěži na Mělnicku. Však také pouze dva zápasy (Všestudy -.Tišice a Horní Počaply - Velký Borek) skončily větším, než dvoubrankovým rozdílem. Až do závěrečného hvizdu tak bylo o co hrát a ti nejlepší se navíc nyní mohou poprat o titul nejlepšího hráče kola. Jaká je nabídka? Posuďte zde...

Václav Šour (Kralupy) - Vychytaná nula velkou měrou přispěla k prvnímu bodovému zisku Kralup v sezoně. Nebyla to ovšem žádná lehká práce, během zápasu musel dokonce zlikvidovat pokutový kop!

 

Martin Novák (Libiš B) - Zkušený kapitán a pilíř zadních řad Libiše (39). Kromě tradičně spolehlivého defenzivního výkonu přidal i netradiční příspěvek na druhé straně hřiště. Jeho trefa zády totiž otevřela gólový účet zápasu proti Dolanům.

 

Lukáš Tichota (Obříství) - Podobný případ jako u Kralup - první nula a první vítězství v soutěži. Lukáš Tichota k němu přispěl bezchybnou organizací obrany, která dokázala udržet na uzdě nebezpečné vehlovické mladíky.

 

Michal Kubišta (Velký Borek) - A opět. I Velký Borek se může pochlubit neprostupnou obranou. Však také ze šesti zápasu inkasoval v jediném. Tentokrát kapitán Kubišta přidal ještě nadstavbu v podobě pojišťujícího gólu na 0:3.

 

Jaroslav Martínek (Mšeno) - Mšeno zásobuje naši anketu mladými talenty. Po Ondřeji Kolumpkovi v minulém kole je to dnes Jaroslav Martínek (17), který se na střídavý start objevuje i v dorosteneckém týmu Viktorie Žižkov. Jako střídající hráč vstřelil minutu před koncem rozhodující branku zápasu proti Vojkovicím.

 

Petr Lauda (Tišice) - Vstřelený gól a poctivá práce na obou koncích hřiště - to jsou atributy, které ocení každý trenér a které Lauda tomu svému - panu Zámečníkovi - nabízí. Jeho poctivý výkon stál za vysokým vítězstvím 1:6 na hřišti Všestud.

 

Jiří Kadlec (Dolní Beřkovice) - Střední záložník a mimo jiné také redaktor našeho portálu pro pražské soutěže. Jediným gólem rozhodl herně jednoznačný zápas ve Veltrusech. Zasloužil se tak o to, že soupeř zůstává i po šestém kole bez bodového zisku.

 

Pavel Šuba (Pšovka B) - Velmi povedené střídání z dílny pšovecké lavičky. Šuba se na hřiště dostal 20 minut před koncem a v samotném závěru se nejrychleji zorientoval ve vápně. Připravil tak Vysoké první prohru v sezoně.

 

Jakub Polák (Kralupy) - Trenér Vokoun po nepovedených výkonech zamíchal sestavou a vysunul Jakub Poláka ze záložní řady na hrot útoku. To se ukázalo být jako prozřetelný tah - Polák sice sám neskóroval, ale svým pohybem a bojovností dělal obraně Hořína po celý zápas veliké problémy.

 

Jakub Hovorka (Obříství) - Kanonýr Obříství se podepsal pod první výhru nováčka v soutěži. Jeho gól po dlouhém dobývání obrany Vehlovic v první půli byl nakonec vítězný. Nominace do sestavy kola je tedy samozřejmostí.

 

Tomáš Prejzek (Tišice) - To nejlepší na závěr. Ze šesti gólů svého týmu zaznamenal hned tři - tedy hattrick. Dva stihl už v úvodní čtvrtině zápasu a třetí přidal krátce před koncem. S celkovými 7 góly po 6 kolech už se dotahuje na čelo tabulky střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.