SESTAVA KOLA - 6.kolo Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Šesté kolo 1. A třídy skupiny A nám nabídlo 3 remízy a 4 výhry. Z Ledče nad Sázavou, která venku porazila Havlíčkovu Borovou 0:1 se do sestavy kola dostali dva hráči, stejně jako z Kamenice nad Lipou. V tomto kole nepadlo mnoho gólu a trenéři vítězných týmů i týmů, které remízovaly si často chválili i obránce, což není úplně zvykem. Proto jsme zvolili rozestavení 4-4-2. Největšími favority na hráče kola jsou Tomáš Filípek z TJ Slovan Kamenice nad Lipou, Tomáš Šnobl z TJ Sokol Pohled nebo Josef Vitiska z FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou.

V brance naší sestavy kola je brankář Ledče - Josef Vitiska, kterému se letos poprvé podařilo udržet čisté konto a značně tím pomohl svému týmu ke třem bodům. V obraně je Vitiskův spoluhráč Pešek, který mu pomáhal čelit útokům týmu TJ Sokol Havlíčkova Borová. Spolu s ním jsou v obraně Vlček ze Speřic, Šuranský z Kamenice nad Lipou a Karel z Leštiny. Ve středu zálohy je již zmiňovaný Šnobl, který motal hlavy obráncům Habrů a spolu s ním pelhřimovský Hložek, který dal gól Pacovu. Na krajích zálohy jsou Vlček z Habrů a Sedláček z Dobronína. Oba dva hráči o víkendu také skórovali a pomohli svým týmům k bodům. Útočné duo tvoří zástupce Pacova - Váňa a dvougólový střelec ze zápasu proti Lukám nad Jihlavou - Tomáš Filípek z Kamenice nad Lipou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.