SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

     Máte pře sebou další zajímavou sestavu uplynulého kola. Tradičně je na vás zvolit nejlepšího hráče. Jen připomínáme, že hlasovat můžete i opětovně tj. opakovaně do středečního oběda. V sestavě se tentokráte objeví i hráči, kteří svým klubům k vítězství nepomohli, ale patřili k nejlepším na hřišti a to bylo třeba ocenit.

 

    V dnešní TOP jedenáctce najdete neprůstřelného brankáře Žáka s Křenovic. Ten po čtyřgólovém přídělu v Drnovicích ukázal, že je dobrý brankář a po právu vychytal nulu.

Tomáš Sochor z Dědic poslal tříbrankovou vizitku do sítě Křižanovic, ale ta měla k třem bodům hodně daleko. I tak patřil ke světlým výjimkám v týmu Dědic.

Tomáš Winter měl naprosto pod kontrolou hru Hodějic a navíc dokázal proměnit pokutový kop. Jeno centry do šestnáctky Drnovic byly hodně nebezpečné.

Dát dvě penalty v jednom zápase nebývá jednoduché. Martin Hobza z Kobeřic to dokázal a zajistil tak domácím bodový zisk.

Stálice v dresu Radslavic je Pavel Donnebreger. Ten nejen, že dirigoval hru svého týmu, ale přidal i dvě branky, které však na zisk bodů nestačili.

Patrik Frank z Brankovic dvakráte přesně zacílil do sítě Bohdalic. Přispěl tak velkou měrou k překvapivým třem bodům.

Mladičký Aleš Poláček jezdil po levé lajně hodějického mužstva jako motorová myš a dokonale tak vymazal hráče Drnovic nejen svoji rychlostí, ale i důrazem.

Přišel, viděl a rozhodl. Navíc vyfasoval žlutou kartu, To vše stihl za 25 minut hry Michael Špunar, který brankou v závěru rozhodl o výhře Otnic nad Radslavicemi.

V pohodovém zápase s Dědicemi se prosadil Tomáš Ondráček z Křižanovic třemi brankami. Tento hattrick ho posunul do naší sestavy.

Petr Olejníček je zkušený lišák. Je stále rychlý a hlavně přesný v koncovce. Dva zásahy z jeho kopačky přivály tři body pro jeho celek.

Křenovický rychlík Lukáš Procházka vsítil obě brankami svého celku v zápase s Letonicemi. Navíc jeho rychlost hodně motala hlavu hostů.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.