SESTAVA KOLA - 6.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Opět můžete hlasovat o hráče kola. Výsledky se dozvíme ve středu v poledne.

Brankář: Rostislav Palúch (Brumovice) - Do branky byl nominován brankář Brumovic, který vychytal svému mužstvu první bod na hřišti Skřipova.

Obrana: Pavel Haas (Hlavnice), Adam Dehner (Holasovice), Aleš Vavroš (Vítkov B), Jakub Šuhajík (Březová) - V obraně máme Pavla Haase, který druhým gólem svého týmu zlomil odpor Melče. Adam Dehner z Holasovic zase svými dvěma góly přispěl k remíze v divokém zápase s Dolními Životicemi. Aleš Vavroš, který kromě toho, že dirigoval obranu Vítkova, tak otevřel účet zápasu s Kyjovicemi. Posledním v řadě je Jakub Šuhajík z Březové, který svým gólem srovnával skóre na 1:1.

Záloha: Ondřej Paterňák (Hlavnice), Tomáš Havlíček (Nové Sedlice), Jakub Tietz (Štítina B), Jan Lazar (Těškovice) - V záložní řadě máme hlavnického Ondřeje Paterňáka, který skvěle režíroval hru svého týmu. Vedle něj máme Tomáše Hlavlíčka, který vstřelil jedinou branku svého týmu v derby se Štítinou. Štítinu zastupuje střelec rozdílového gólu Jakub Tietz. Čtvrtým v řadě je těškovický Jan Lazar

Útok: David Horáček (Skřipov), Mirtoslav Hanák (Dolní Životice)- V útoku máme opět skřipovského Horáčka, který zařídil dvě branky svého týmu. Jeho parťákem je rovněž dvougólový Miroslav Hanák.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.