HISENSE SESTAVA ROKU - Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

Sezona 2023/2024 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Brankář

Vladimír Matula - gólman Dvora byl oporou týmu ve všech zápasech a v některých z nich doháněl útočníky soupeře k šílenství. Dvůr je po Polici a Solnici třetím týmem s nejmenším počtem inkasovaných branek.

 

Obrana

Lukáš Knap - teprve devatenáctiletý obránce Náchoda chyběl pouze v jednom zápase a na obránce se může pochlubit velmi dobrou bilancí čtyřech branek a třech asistencí.

Michael Ptáček - talentovaný obránce Solnice celou sezónu podával nadstandardní výkony a i díky němu má Solnice druhou nejlepší defenzivu v soutěži.

Patrik Gilian - hráč, který prošel mládeží Slávie, má zkušenosti z druhé i třetí ligy přišel do Police před touto sezónou a stal se nedílnou součástí její defenzivy. Na obránce si v sezóně připsal velmi slušných 5 branek.

Jakub Kudrna - celou sezónu byl nedílnou součástí obrany Třebše. V sezóně se dokázali třikrát gólově prosadit. Skvělý výkon podal například v utkání s Rychnovem, kde dvěma góly rozhodl o výhře Třebše.

 

Záloha

Jiří Kučera - kreativní hráč  a kapitán Chlumce celou sezónu podával stabilní výkony a připsal si 6 branek a na moha dalších se podílel.

Radek Kollár - kapitán Týniště dokázal v sezóně vstřelit 12 branek! Byl také členem základní sestavy výběru Královehradeckého kraje, který letos ovládl Národní pohár krajských výběrů.

Jaroslav Jaroš - velký dříč a kapitán Solnice podával celou sezónu velmi dobré výkony. K mnoha asistencím přidal i tři branky.

Oskar Fotr - do Police sice přišel až v zimní přestávce, ale i tak dokázal na jaře vstřelit parádních šestnáct branek.

 

Útok

Damani Camara - nejlepší střelec soutěže nesmí v sestavě roku chybět.

Jan Havlena - nejlepší střelec Náchoda se v sezóně dokázal prosadit šestnáckrát. K přesným trefám přidal i mnoho asistencí. Stejně jako Radek Kollár byl členem krajského výběru, který ovládl Národní pohár krajských výběrů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2024 23:03 do 15.07.2024 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.