HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo MSFL , 2023-2024

Datum kola: 14.04.2024

0

23. Kolo je za námi a vyhlížíme to další, předtím tu ale máme sestavu kola! Nyní můžete vybrat svého favorita, který dle vás předvedl nejlepší výkon.

Brankář 

Marek Kalina(Zlínsko) - šestadvacetiletý brankář předvedl famózní výkon proti rezervě Karviné, nejen že pomohl svým jistým výkonem k výhře svého týmu, ale také přidal čisté konto!

 

Obránci 

Samuel Orság(Třinec) - dvaadvacetiletý slovenský obránce předvedl velmi dobrý výkon, pomohl k výhře svého týmu a k čistému kontu brankáře. 

Jarmil Blahuta(Frýdlant) třiadvacetiletý obránce předvedl taktéž velmi dobrý výkon v obraně korunovaný výhrou a čistým kontem brankáře. 

Patrik Dressler(Hodonín) - Když se v Hodoníně řekne zkušenost, tak o tu není nouze, třiatřicetiletý obránce Patrik Dressler má zkušenosti z nejvyšší České soutěže a ty plně produkuje pravidelně, tentokráte velmi zodpovědným výkonem pomohl Hodonínu k výhře 2:1 nad Hranicemi.

Michal Galus(Zlínsko) - Velmi dobrým výkonem se prezentoval třiadvacetiletý obránce, který má za sebou už druholigové angažmá v rezervě Sigmy Olomouc, tentokrát svému týmu pomohl k veledůležité výhře na půdě rezervy Karviné.

 

Záložníci 

Emmanuel Aririerisim(Baník) - dvacetiletý nigerijský stoper předvedl doopravdy bezchybný výkon, když zachytával všechny balóny, nenechával přes sebe nikoho projít, v sobotních soubojích dominoval a k tomu všemu vstřelil úvodní branku utkání proti Hlučínu, která nakonec byla vítězná a Baník vyhrál 3:0.

Martin Sedlák(Blansko) - čtyřiadvacetiletý záložník Blanska vstřelil úvodní branku utkání a předvedl velmi dobrý výkon, nakonec pomohl svému k výhře 2:1 nad Hranicemi. 

Tomáš Hykel(Frýdek) - Sedmadvacetiletý záložník Lipiny předvedl nejen velmi povedený výkon, ale také vstřelil vítěznou branku v utkání proti Slovácku B, nakonec jeho tým vyhrál 2:0.

 

Útočníci 

Neto(Znojmo) - osmadvacetiletý brazilský útočník na jaře do utkání s Bohunicemi vstřelil jen jedinou branku, ale v tomto utkání se dokázal prosadit hned dvakrát, čímž výrazně pomohl svému týmu k výhře 4:0. 

Lukáš Ciencala(Třinec) - třiadvacetiletý křídelník pomohl k výhře Ocelářů 2:0 nad Zlínem jednou brankou. 

David Kašpárek(Baník) - v závěru v nastavení proti Hlučínu vstřelil třetí branku utkání a pomohl k výhře svého týmu 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.04.2024 23:25 do 17.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.