SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Jako každé pondělí, tak i dnes, vám přinášíme sestavu kola, tentokrát třetího. Padalo hodně branek, tak kdo nakonec bude vítěz? Některý z vícególových střelců ( Petr Čáslavský, Jaromír Pustina ), gólman s nulou za zády Daniel Dietz nebo třeba po druhé nominovaný Tomáš Belanec, který dal ve třech zápasech 10 branek? Hlasovat můžete až do středečního poledne.

Daniel Dietz - Oplotecký gólman vychytal všechny pokusy protihráčů a v nervózním konci zápasu udžel nulu na svém kontě a i díky němu oplotečtí poprvé vyhráli.

 

Ondřej Beneš - trochu smolný zápas pro tohoto záložníka Koutu na Šumavě. Sice dal gól, na druhý přihrál, ale pak neproměnil penaltu a jeho tým dostal výprask v podobě deseti branek na hřišti Hlohové. Možná i právě proto je nominace do sestavy kola alespoň malou náplastí na nepovedený zápas.

 

Tomáš Belanec - Kdyňský snajpr od Pánaboha řádil i tentokrát. Odehrál tři zápasy, ve kterých dal dvakrát hattrick a v tomto kolem přidal další čtyři kousky. Je potřeba k tomu ještě něco dodávat?

 

Petr Čáslavský - Tady platí to samé, co u Tomáše Belance. Záložník Sokola Srby má jen o pár branek méně. V prvním kole dal dvě, v tom minulém jednu a v tomto kole přidal hned tři. Hlavně jeho zásluhou jsou Srby po třech kolech stoprocentní. O nominaci není pochyb.

 

Jakub Tengler - Kapitán Oplotce se trefil v zápase proti Luženicím, kdy jeho gól určil výsledek zápasu. Oplotečtí se poprvé sešli v početějším stavu hráčů a hned to na jejich hře bylo vidět.

 

Bartoloměj Ziga - Mutěnín ani na třetí pokus nevyhrál. Malou náplastí mu můžou být dva góly jeho nejlepšího hráče v zápase.

 

Jaromír Pustina - Zahořany po druhé ve třech kolech nadělily svému soupeři jedenáct branek. V tomto kole to odnesl Staňkov a lví podíl na tom nese i autor čtyř přesných zásahů. Ve dvou zápasech, které odehrál, stačil soupeřům nasázet devět branek.

 

Martin Antoš - další zástupce nadělujících Zahořan. Tentokrát coby jako obránce autor dvou branek.

 

Jaroslav Mazour - Staňkovský kapitán se snažil držet prapor svého týmu ce nejdéle. Jeho gól ale drtivé porážce nezabránil. Nicméně, svým výkonem se zařadil do sestavy kola.

 

Václav Podskalský - Babylonský kapitán to určitě neměl jednoduché. Jeho tým se sešel pouze v osmi lidech a tak dostali příděl od Sokola Srby. Jeho boj s větrnými mlýny nakonec skončil nominací.

 

Lukáš Hrubý - Vedle svého spoluhráče Petra Čáslavského řídil dvěma góly kanonádu proti oslabenému soupeři. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.