HISENSE SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 11.11.2023

0

V posledním podzimním kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Vladimír Týče (Lubná) - Dvě chycené penalty a další skvělé zákroky proti týmu, ve kterém s fotbalem začínal. Na lubenském vítězství má obrovský podíl.

 

Tomáš Pichner (Senomaty) - Premiérová nominace do top jedeníctky pro krajního obránce Senomat, kterému se povedl těžký zápas s Tatranem. V defenzivě Beranů dělal, co jen mohl, ale ani jeho dobrý výkon na body nestačil.

 

Marek Kučera (Tatran) - Slova chvály měl na výkon svého bývalého svěřence Jiří Kučera, i když by mu jistě zkušený obránce udělal větší radost, když by Tatran nějaké ty body Senomatům věnoval. Takhle v mini souboji nad svým bývalým koučem zvítězil a znovu ukázal, jak je pro zelenobílý tým důležitý.

 

Ondřej Čumpelík (Roztoky) - Směrem dozadu si svou práci splnil znovu na výbornou a s chutí podporoval i útok. Takového krajního beka by chtěl v týmu každý trenér. Také on svým aktivním a velmi dobrým výkonem proti Lužné pomohl Roztokám v posledním podzimním zápase k výhře.

 

Maksym Bondarev (Mšecké Žehrovice) - Po delší době se v sestavě kola objevuje žehrovický dělník fotbalu, kterého bylo znovu plné hřiště. Z levého kraje byl obrovskou hrozbou, což hředelské béčko pocítilo jeho dvěma góly.

 

Miroslav Hájek (Tatran) - Velezkušený fotbalista přidal pojišťovací a krásně technicky provedený druhý gól do senomatské sítě, kterým podtrhl vítězství svého celku. Veterán kraloval ve středu hřiště a na zelenobílé výhře má lví podíl.

 

Jiří Urban (Městečko) - Gól sice nedal, ale pro Městečko byl znovu hrozně platný. Vybojoval velké množství míčů, vyhrával souboje a dokázal zatopit obraně soupeře. Ohnivci hráli na těžkém terénu většinu zápasu v deseti, o to důležitější byl takto skvělý výkon nestárnoucího fotbalového elegána.

 

Adam Trejbal (Lubná) - Ofenzivní záložník či podhrotový útočník. Takový post byl přidělen tomuto hráči, který nadělil Pavlíkovu tři góly. Dostal až moc prostoru, kterého dokázal využít a jeho gólové hody byly pro vítězství Baníku taktéž důležité.

 

Václav Zuska (Janov) - Hattrick do sítě Kněževsi přinesl Janovu tři body. Velezkušený hráč dokáže nastoupit takřka na každé pozici, ale v útoku to je přeci jen něco jiného. Hrozně nebezpečný pro každou obranu a jelikož ho Kněževes neuhlídala, tak ji potrestal hned třikrát a byl jasným mužem zápasu.

 

Michal Barčot (Roztoky) - Roztocký mladík obhájil své místo v top jedenáctce i v posledním podzimním kole. Další dva góly roztockého talentu, které dovedly TJR k vítězství nad tápající Lužnou. Pokud bude tento hráč ve svých výkonech pokračovat, máme se na co těšit.

 

Oldřich Hula (Pustověty) - První branku dal, druhou připravil. Pustověty zvítězily nad béčkem Zavidova a právě tento hráč byl pro Sokol nejvíce platným. Po vstřeleném gólu z první půle v té druhé vybojoval pokutový kop a výrazně se podepsal pod tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2023 22:17 do 15.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.