HISENSE SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 04.11.2023

0

V 1. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Jan Melč (Janov) - Další skvělý výkon janovského brankáře, kterým pomohl k cenné výhře v Senomatech. Především chycená penalta a i následná dorážka udělala ze zkušeného gólmana hrdinu.

 

Jakub Kučera (Tatran) - Opora zadních řad Tatranu zahrála další dobrý zápas. Pustověty byly dopředu nebezpečné, ale bek rakovnického celku byl ve formě a proto zelenobílí inkasovali pouze jednou.

 

Milan Polák (Lubná) - Další suverénní výkon lubenského stopera, který by mohl z fleku hrát minimálně o soutěž výš. Na hřišti byla znát jeho zkušenost, kněževeské ofenzivní hráče spolu s dobře fungující obranou do ničeho nepouštěl a výsledkem bylo čisté konto.

 

Petr Chytrý (Pavlíkov) - Stabilně dobré výkony předvádí pavlíkovský bek, kterého zdobí i chuť útočit. Pro svůj tým je platný v obou směrech, což je na okresní úrovni velká vzácnost. I díky jeho dobrému výkonu si připsal Pavlíkov cenné vítězství v Lužné.

 

Filip Houda (Janov) - Nebezpečný levý záložník dokáže nejen gól dát, ale také ho připravit. V Senomatech platila druhá varianta. Podíl měl na obou brankách svého celku a pod janovské vítězství se podepsal tučným písmem.

 

Tomáš Elznic (Pustověty) - Pustověty mají za sebou těžký zápas s Tatranem. Sokol do utkání vstoupil velmi dobře a takřka hodinu hry byl nebezpečnější. A to především díky tomuto hráči, který byl jistý na míči, pro soupeře představoval neustálou hrozbu a dokázal připravit šance pro své spoluhráče. Bohužel to na body nestačilo.

 

Pavel Hruška (Roztoky) - Další skvělý výkon roztockého kapitána a další rychlá branka na jeho kontě, kterou nasměroval svůj tým k vítězství. Střed hřiště byl znovu jeho a jeho výkon nelze přehlédnout.

 

Tomáš Kindl (Pavlíkov) - Pavlíkov se zvedá a v Lužné možná pro někoho nečekaně dokázal urvat vítězství. A to také díky velmi dobrému výkonu Tomáše Kindla, kterému zápas sedl, vsítil důležitý gól a pro Spartu byl neustálou hrozbou.

 

Jan Kočí (Mšecké Žehrovice) - Necelých deset minut stačilo žehrovickému kanonýrovi, aby zkompletoval hattrick. Rozdílový výkon přinesl Mšeckým Žehrovicím tři body v Jesenici. Za svůj počin nemůže v sestavě kola chybět.

 

Michal Barčot (Roztoky) - Už za minulé kolo si tento mladý a nadějný fotbalista zasloužil pozornost, což potvrdil nyní v Mutějovicích. Oba dva jeho góly byly důležité, zejména uklidňující branka v závěru. Pokud bude roztocký klenot pokračovat ve svých výkonech, můžeme ho vídat klidně o soutěž výše.

 

Joel Sogbo (Lubná) - Baník dokráčel ve šlágru kola pro hladké vítězství. Základním stavebním kamenem ke třem bodům byl první poločas, ve kterém domácí třikrát slavili a pokaždé to bylo zásluhou tohoto útočníka, který prodává zkušenosti z ČFL a pro Lubnou je nesmírně platným a důležitým hráčem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2023 11:09 do 08.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.