HISENSE SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 14.10.2023

0

11. kolo I.A třídy sk. A je minulostí a my vám jako vždy přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté tradičně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Tomáš Pešek (SK Rakovník) - Na půdě Spartaku Příbram chytil soupeři minimálně tři jasné góly. Skvělý výkon, díky kterému si Rakovník z Příbrami odvezl čisté konto.

 

Jiří Kabyl (FK Kralupy 1901) - Proti Jinočanům předvedl na pozici stopera velice kvalitní výkon. Nechyboval, dobře rozehrával a dirigoval kralupskou obranu.

 

Daniel Sirůček (SK Spartak Příbram) - Proti Rakovníku odvracel hodně centrů a rohů a jeho výkon se mu celkově velice povedl.

 

Matěj Řenč (FK Kralupy 1901) - Téměř bezchybný výkon na pozici pravého obránce korunoval asistencí na první gól Kralup, jíž předcházela jeho skvělá individuální akce.

 

Jan Šmíd (ČLU Beroun) - Proti slánské rezervě jeden gól dal a na další dva přihrál. Perfektní výkon.

 

Tomáš Pištěk (TJ Sokol Sedlec-Prčice) - Proti Klecanům toho naběhal opravdu mnoho, a pro tým byl tak velice důležitým článkem.

 

Marek Kaňka (TJ Sokol Sedlec-Prčice) - V zápase s Klecany byl velice aktivní a byla na něm vidět obrovská chuť hrát s balónem.

 

Martin Říha (TJ Viktoria Vestec) - V Kosoři proměnil penaltu a přihrál na gól. Velice platný výkon pro tým.

 

Marek Truhlář (SK Kladno "B") - Režisér kladenské remízy, který se skvělým výkonem zasadil o zisk cenného bodu na půdě lídra soutěže z Tuchoměřic. První dva góly dal a na třetí přihrál.

 

Ondřej Walter (TJ Jíloviště) - Proti Voticím posílal do vápna soupeře kvalitní centry, pro své spoluhráče připravil několik šancí a i přesto, že v první půli zavinil penaltu, tak si v nastaveném čase koupil odpustek v podobě proměněného pokutového kopu, kterým rozhodl o vítězství domácích.

 

Luboš Krejza (FK Kralupy 1901) - Před domácími fanoušky hattrickem sestřelil Jinočany.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2023 20:05 do 18.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.