HISENSE SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 14.10.2023

0

V 11. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Michal Červený - Několik důležitých a těžkých zákroků musel ukázat velezkušený brankář Tatranu Rakovník v zápasu s Roztoky. Branku zamknul, udržel čisté konto a zejména jeho tygří skok v závěru zápasu při přímém kopu přes zeď stál za potlesk!

 

Martin Amler - Několik soubojů s kanonýrem Radkem Pokorným zvládl janovský předstoper na jedničku a podařilo se mu eliminovat luženskou útočnou hrozbu. I díky tomu zvládl Janov šlágr kola vítězně.

 

Jan Melč - Zkušený stoper Janova si v utkání jako vždy nic nekomplikoval a vsadil na jednoduchost. Cesta přes něj nevedla, držel obrannou řadu svého týmu, který inkasoval proti Lužné pouze jednou a bral tři body.

 

Robert Henzély - Stoper Lubné dostal za úkol hlídat nebezpečného Petra Sajnera a zvládl to s přehledem. Za svůj dobrý a zodpovědný výkon se odměnil gólem a těšit se mohl nejen z výhry, ale také z čistého konta.

 

Vladimír Prokop - Fotbalový dříč se blýskl velmi dobrým výkonem v derby s Pustověty, podepsal se pod dvě branky Ohnivce. Obě dvě jeho střely stály za to! Góly nejsou u tohoto svátečního střelce zvykem, o to větší mají hodnotu.

 

Ondřej Polcar - Při absenci dvou středních hráčů dostal na ruku kapitánskou pásku a především velmi těžkou úlohu tvořit hru. To zvládl na výbornou, byl hnacím motorem Pavlíkova a pod důležité vítězství se podepsal tučným písmem.

 

Tomáš Růžička - Nestárnoucí fotbalový elegán zraje jako vína. Na hřišti nic nevypustí, souboje s ním jsou jen těžko k vyhrání a odvede obrovské množství černé práce, kterou završí přesnou nahrávkou na spoluhráče. V zápase s Jesenicí přesně tohle ukázal, souboje s Davidem Jeníčkem nebyly nic jednoduchého.

 

Ondřej Čumpelík - Další zápas a další nominace do top jedenáctky pro roztockého hráče. V duelu s Tatranem začínal na kraji hřiště, ale poté se po vynucených změnách přesunul doprostřed a i tam si vedl velmi dobře. Také on má velkou zásluhu na cenné remize s Tatranem, střed hřiště byl v tomto duelu důležitým územím.

 

David Jeníček - Obrovsky platný hráč pro Jesenici. V Kněževsi na něj hrál Tomáš Růžička a nenechal mu kousek prostoru. I tak se ale vytáhlý matador dokázal dostat do situací, ze kterých připravil pro své spoluhráče nejen šance, ale také góly. Nebýt jeho, Jesenice by se v Kněževsi jen ztěží prosadila.

 

Jan Plaček - Stejný zápas a další zkušený hráč, který byl pro svůj tým obrovsky platný. Na hřiště přišel do druhé půle a byl u všeho podstatného. Bleskově připravil gólovku pro spoluhráče Lukáše Fišku, poté zkoušel chytrý lob a především uklidil do sítě centr kapitána Vrabíka. Tento gól se ukázal jako klíčový, stejně jako střídání, když šel Pláča na plac.

 

Petr Šnídl - To nejlepší na konec. Kanonýr Městečka byl stejně jako celý Ohnivec při chuti. Na hattrick mu stačilo třináct minut, branku neustále nastřelovat jedovatými pokusy a Michal Beneš v brance Pustovět se musel mít neustále na pozoru. Orazítkoval spojnici, připravoval šance i góly a na hřišti byl suverénně nejlepší.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.10.2023 20:29 do 18.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.