HISENSE SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 07.10.2023

0

V 10. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

V brance si o své místo řekl Petr Flajšingr. Jesenice urvala vítězství proti Lubné a právě jesenický brankář má na třech bodech obrovský podíl. Několik skvělých zákroků přivádělo hráče soupeře do depresí, odměnou mu je navíc i čisté konto! Na levém kraji obrany zahrál velmi dobré utkání také Roman Bešík. Ukázal, že umí zahrát i na tomto postu a i jeho výkon nešlo přehlédnout. Po dobu, co byl na hřišti, tak přes něj cesta jen tak nevedla, navíc měl chuť i dopředu.

 

Podobná slova uznání patří Radku Škutchanovi. Ten v dresu Mšeckých Žehrovic jezdil po celý zápas a v těžkém utkání s Pustověty se mohl nakonec radovat jak z čistého konta, tak i z vítězství. Ve středu defenzivní řady vynikal na druhé straně Petr Hovorka. Zkušený obránce umí zahrát jak na stoperu, tak na pozici šestky a jeho černá práce je pro Sokol velmi důležitá. Petr Chytrý měl těžký úkol. Ubránit Dominika Doláka a pavlíkovský mladík to zvládl na výbornou! I když jeho objekt dal jednu branku, jinak v utkání nebyl vidět jako v jiných zápasech a pavlíkovský obránce se navíc nebál podpořit i ofenzivu.

 

Na pozici levého záložníka se dařilo Ondřeji Čumpelíkovi. Roztoky poslal do vedení, v Senomatech odehrál výborné utkání, bohužel pro něj ale se špatným koncem. Mladíček v záložní řadě luženské Sparty se aklimatizuje velmi rychle do dospělého fotbalu a na hřišti dokáže patřit i k vůbec nejlepším! Přesně to ukázal Filip Hornof v těžkém utkání proti béčku Hředel, kde se rozhodně neztratil a svým výkonem pomohl k těžkému vítězství. Opomenout nemůžeme ani parádu Ondřeje Zázvorky, která nasměrovala Mšecké Žehrovice za výhrou. Ke skvělému výkonu přidal i trefu z půlícího kruhu, která se jen tak nevidí!

 

Quang Vu Tran a jeho premiéra v sestavě kola! Zavidovský mladík patřil v utkání s Kněževsí k nejlepším na hřišti. Svůj tým poslal do vedení a podíl měl i na další brance. I přes svou nevelkou postavu na hřišti tančil s míčem a fotbalem se doslova bavil. I on sbírá v dospělém fotbale zkušenosti a jde mu to více než dobře. Důležitým faktorem k otočení zápasu byl v senomatském dresu Robert Hůla. V utkání se sice neprosadil, ale nachomýtl se u každé branky svého týmu a Beranům svou pracovitostí a servisem pro zakončující hráče velmi pomohl. Top jedenáctku uzavírá další pavlíkovský hráč. Volodymyr Kononets zařídil oba góly svého týmu v těžkém utkání s Tatranem, díky kterým Pavlíkov po velmi dobrém výkonu s těžkým soupeřem bere alespoň bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2023 00:26 do 11.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.