HISENSE SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 30.09.2023

0

V 9. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Ondřej Kučaba sice dvakrát inkasoval, s obdrženými góly ale nemohl nic dělat. V utkání s Pavlíkovem vytáhl několik důležitých a těžkých zákroků, kterými pomohl svému týmu k výhře. Dvakrát vychytal v gólovce útočníka Kononetse a na třech bodech měl obrovský podíl. Na kraji obrany se daří stabilně Jakubu Kučerovi. Velmi dobrý výkon ukázal také ve šlágru kola v Kněževsi, kde se za svůj herní projev odměnil také velmi důležitým gólem. Na druhé straně řídil skvěle defenzivu Jan Vrábík. Pod jeho taktovkou obrana Kněževsi fungovala bezchybně, v nastavení ale ani on nezmohl nic nad rozhodujícím gólem soupeře.

 

Na pozici defenzivního záložníka odvedl kvantum černé práce Jakub Kail. Do ofenzivy si toho moc neužil, naopak úkol bránit Denise Bechnera splnil na výbornou! Právě eliminace tohoto nebezpečného útočníka byla jedním z bodů, které vedly k vyhranému derby. A u derby zůstaneme. Pustověty zvládly těžké utkání v Roztokách. Ve středu hřiště byl nejvíce vidět na hostující straně Oldřich Hula, který předvedl stabilně výborný výkon a v mezihře svého týmu byl velmi důležitým článkem.

 

Stejně jako na domácí straně Jakub Nejedlý. Znovu v dresu TJR kraloval v záložní řadě, do šestnáctky soupeře vysílal jeden nepříjemný centr za druhým a zkoušel to i střelecky. Jeho přítomnost na hřišti je znát a hru Roztok si bez něj lze jen ztěží představit. Ve středu hřiště zazářil jako vždycky velezkušený Lukáš Roubík. Právě on pomohl Janovu k vítězství v derby dvěma nádherně a chytře zahranými přímáky. Diktoval tempo hry, rozdával míče s milimetrovou přesností a znovu ukázal, že je pro svůj tým klíčovým hráčem.

 

V dresu Tatranu působí nenápadně, ovšem fotbalovou kvalitou místy vyniká nad ostatními. Slova chvály pro Ondřeje Jelínka našel i kouč Kněževesi Rostislav Hertl, jemuž se výkon mladíka velmi líbil. V Pavlíkově měl na senomatském vítězství velký podíl také Robert Hůla. Rychlý a nebezpečný útočník znovu dostal až moc prostoru a logicky ho využil. Góly připravil a sám také jeden dal.

 

O jeden gól úspěšnější byl Jan Kočí, který dotáhl dvěma zásahy své Mšecké Žehrovice k důležité výhře nad oslabeným Městečkem. Zejména na jeho lob při čtvrté brance by se dalo koukat celý den dokola. A poslední místo v top jedenáctce patří lubenskému kanonýrovi, který druhým gólem pojistil vedení Baníku. Joel Sogbo po celé utkání trápil zavidovskou defenzivu, která měla s hráčem se zkušenostmi z ČFL plné ruce práce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2023 10:09 do 04.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.