HISENSE SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 30.09.2023

0

9. kolo I.A třídy sk. A je minulostí a my vám jako vždy přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté tradičně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Roman Mareš (SK Slaný "B") - Proti Vestci zastavil několik nebezpečných útoků soupeře a předvedl mnoho důležitých zákroků.

 

Jan Severin (SK Rakovník) - V utkání na půdě Berouna předvedl rakovnický kapitán velice jistý výkon, nechyboval a zblokoval několik nebezpečných střel soupeře.

 

Adam Boruta (TJ Jíloviště) - Proti Podlesí byl všude včas, podstupoval souboje a byl jistý v rozehrávce. Velice sebevědomý výkon.

 

Petr Pecinovský (TJ Viktoria Vestec) - Na půdě Slaného zastavil několik slibně se vyvíjejících akcí soupeře a vyhrál spoustu hlavičkových soubojů.

 

Tomáš Spousta (SK Spartak Příbram) - Příbramský rychlík po celé utkání s Klecany zaměstnával hostující obranu a připsal si gól i asistenci.

 

Štěpán Frank (TJ Jíloviště) - V utkání s Podlesím si na pozici defenzivního záložníka odehrál to, co měl. Podstupoval hlavičkové souboje a v defenzivní činnosti byl velice jistý.

 

Martin Sulík (TJ Sokol Tuchoměřice) - Pěti góly sestřelil Votice. Opravdu nevídaný výkon.

 

Tadeáš Balík (SK Spartak Příbram) - Minulý Hráč kola předvedl proti Klecanům znovu velice dobrý výkon, a to zejména svou skvělou defenzivní hrou.

 

Michal Blažek (SK Kladno "B") - V utkání na půdě Kosoře se mu dařilo velice dobře technicky i rychlostně a byl jedním z nejaktivnějších hráčů z kladenských řad.

 

Marian Prchlík (TJ Sokol Sedlec-Prčice) - Kapitán domácích v utkání s Jinočany neustále povzbuzoval svůj tým, vstřelil vyrovnávací branku a do poslední minuty se snažil hnát tým za vítěznou brankou. Ta však bohužel pro Sedlec-Prčice nepřišla.

 

Luboš Krejza (FK Kralupy 1901) - Bývalý hráč Nelahozevsi se dvěma góly podílel na porážce svého bývalého klubu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.10.2023 23:03 do 04.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.