HISENSE SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 16.09.2023

0

V 7. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Mezi tyčemi bylo opět těžké vybrat jedno jméno. Ondřej Kučaba sice inkasoval čtyřikrát, z vítězství se neradoval, dlouho ale držel svými skvělými zákroky Berany ve hře o body. Kdyby se dočkal výraznější pomoci od obrany, nemusely Senomaty v Lubné prohrát. I tak stál ale výkon zkušeného brankáře za pozornost. V obraně se dařilo Lukáši Vávrovi v dresu Mšeckých Žehrovic, který spolu s dalšími v Roztokách zamkl zadní vrátka a nedovolil soupeři ani jednu branku. Odměnou mu bylo nejen čisté konto, ale hlavně výhra.

 

Té si mohl užít po boku Maksyma Bondareva, který najíždí na své výborné výkony z minulé sezony. I nyní ukázal, že se na něj tým může spolehnout. Vzadu si splnil své a svůj skvělý výkon vygradoval v závěru, když individuální akcí rozjel povedenou akci, kterou sám zakončil gólem. Kněževes je ve formě a připsala si další vítězství. Na aktuální formě má obrovský vliv dobře fungující defenziva, ve které v utkání s Pustověty vyčníval Milan Šefara. Zkušený fotbalista předvedl zodpovědný výkon, cesta přes něj nevedla a zcela právem se objevuje v sestavě kola.

 

Petr Kotek měl opět svůj den. Když je na hřišti, na výkonu Jesenice to je znát. Nyní si připsal v přestřelce s Janovem dva góly, které byly k zisku alespoň jednoho bodu velmi důležité. Zejména jeho elegantní lob stál za to! Dominik Dolák je motorem tatranské záložní řady. Trenér i tým na něj spoléhají a na jeho výkonu to je znát. V Lužné se prosadil projektil z úhlu a jeho branka byla při těsném vítězství velmi důležitá!

 

Oldřich Hula předvádí stabilně dobré výkony, jinak tomu nebylo ani v Kněževsi. Jeho Sokol sice padl, on se ale blýskl dalším skvělým výkonem, který nešlo přehlédnout a i on si své místo v top jedenáctce zaslouží. Veterán Jiří Urban byl zase na hřišti znát. Jeho přítomnost a důležitost pro tým pocítil nyní Pavlíkov. Zadáci soupeře z něj byli nešťastní a i když se gólově neprosadil, tak byl na hřišti jedním z nejlepších. Zapojil se do gólové kombinace před první brankou a připsat si mohl v závěru další áčko, to by ale musel Klymov mířit přesně.

 

V kombinaci při první brance hrál velkou roli také další hráč Městečka v top jedenáctce. Petr Šnídl byl opět při chuti, orazítkoval tyč, ale především si připsal dva góly, kterými pomohl Ohnivcům k důležité výhře. Martin Hranai byl důležitým článkem v lubenské sestavě. Posila z Pustovět byla při chuti a proti Beranům se trefila hned dvakrát! Skvělý výkon tohoto útočníka přinesl Baníku důležité vítězství. Stejný počet branek má na svém kontě také janovský zabiják Radek Konvalinka. I on měl na konečné remize velký podíl. Nebýt jeho branek, Janov by v Jesenici dost možná padl.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2023 23:40 do 20.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.