HISENSE SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 02.09.2023

0

5. kolo I.A třídy sk. A je až na jedno utkání minulostí a my vám opět přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté znovu můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Martin Kučera (TJ Sokol Tuchoměřice) - Proti Kralupům si i díky několika důležitým zákrokům připsal čisté konto.

 

Miroslav Hendrych (TJ Viktoria Vestec) - Vestecký kapitán na půdě Rakovníka svedl několik těžkých soubojů, dobře rozehrával a jako vždy byl dirigentem obrany Viktorky.

 

Jakub Homolka (SK Votice) - Proti kladenské rezervě řídil obranu Votic a byl jedním z hlavních důvodů, proč votická defenziva inkasovala pouze jednou.

 

Roman Mareš (SK Slaný "B") - I s pomocí brankáře a klecanské impotence v zakončení byla domácí obrana v čele s Marešem jedním z hlavních důvodů, proč slánská rezerva proti silnému soupeři neinkasovala.

 

Patrik Nehoda (FK Kosoř) - K jeho přínosu mužstvu v podobě kvalitního a aktivního výkonu přidal i dvě vstřelené branky.

 

Jan Pechr (SK Kladno "B") - Po celý zápas s Voticemi makal, bojoval a až do poslední minuty se snažil s nepříznivým výsledkem utkání něco udělat.

 

Filip Vostracký (FK Jinočany) - V utkání na půdě Berouna vystřídal několik pozic a na všech podal velice kvalitní výkon. Své skvělé počínání v utkání vylepšil vstřelením důležitého gólu na 3:1 pro svůj tým. 

 

Milan Pudil (SK Slaný "B") - Defenzivní štít Slaného podstoupil proti Klecanům mnoho soubojů a zastavil i několik útočných akcí soupeře.

 

Darko Stojanovski (SK Slaný "B") - Když B-tým Slaného v utkání s Klecany zahrozil, z drtivé většiny případů to byl právě Stojanovski, který hostující defenzivě dokázal několikrát nadělat starosti. Vše korunoval vítěznou brankou zápasu.

 

Jakub Nový (FK Jinočany) - Po celé utkání s Berounem makal, hodně toho naběhal a dvěma góly měl lví podíl na jinočanském triumfu.

 

David Radosta (FK Kosoř) - Na vysoké kosořské výhře nad Podlesím se podílel dvěma brankami.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.09.2023 01:00 do 08.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.