HISENSE SESTAVA KOLA - 5.kolo Pardubický | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 02.09.2023

0

Váš hlas má váhu! Zúčastněte se našeho hlasování o nejlepším hráči 5. kola Pardubické Třídy a pomozte nám určit vítěze.

Brankář: 

Marek Hortlík - Marek fantastickými zákroky nepřipustil změnu skóre a svám čistým kontem pomohl k důležitým 3 bodům proti Dolnímu Újezdu.

Obrana

Zděnek Doležal  Jeho statečné výkony a schopnost zastavit útoky soupeře byly klíčové pro úspěch našeho týmu. Proto si zaslouží být součástí naší Sestavy Kola 5. kola Pardubické Třídy.

Daniel Řehák byl v tomto zápase klíčovou postavou svého týmu, protože dokázal udržet čisté konto a bránit se třemi neúnavnými útoky soupeře. Jeho výkony na hřišti byly zásadní pro tým a pomohly jim získat cenné body. 

Adam Kyllar  - kapitán hostů ukázal svou vůdčí roli nejenom slovy, ale i skutky na hřišti. Jeho defenzivní dovednosti a závazek bránit byly klíčovými faktory pro zisk tří bodů pro jeho tým. Jeho přínos v tomto zápase byl nepřehlédnutelný a zaslouží si uznání za svůj výjimečný výkon.

Záloha:

Ivan Shymchyshyn - byl v tomto zápase nezastavitelný a přispěl k vítězství svého týmu Letohrad. S dvěma brankami na svém kontě se stal klíčovým hráčem, který pomohl svému týmu dosáhnout úspěchu. Jeho střelecká efektivita byla jedním z rozhodujících faktorů tohoto zápasu.

Vasil Dunas - předvedl skvělý výkon v dresu Letohradu tím, že se podílel na zápase dvěma brankami. Jeho schopnost zakončit a přispět ke skórování byla pro tým klíčová a pomohla jim dosáhnout vítězství.

Lukáš Mach si ve svém výkonu v tomto zápase zaslouží obdiv. S dvěma brankami na svém kontě výrazně pomohl svému týmu porazit Slatiňany. 

Martin Brychta brilantně reprezentoval svůj tým proti Slatiňanům, když dvěma góly oslnil fanoušky a zajistil vítězství pro svůj tým. Jeho střelecká zručnost a schopnost zakončovat byly klíčem k úspěšnému zápasu.
 
Útočníci:

Tomáš Jirsák,kapitán týmu, ukázal svou vůdčí roli nejenom slovy, ale i akcemi na hřišti. Jeho brankou přispěl k vedení svého týmu a ukázal se jako důležitá opora. Jirsákova kombinace leadershipu a schopnosti skórovat byla pro tým nepostradatelná

 

Dominik Rompotl si připsal první gól v zápase proti Poličce, což bylo klíčovým momentem, který pomohl týmu k vítězství nad Skutcí. Jeho schopnost zakončit a otevřít skóre byla rozhodující pro konečný výsledek.

Vít Vágner Vágner Vít byl v zápase proti Svitavám B nezastavitelný. S dvěma brankami na svém kontě se stal hlavním střeleckým hrdinou zápasu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2023 20:58 do 06.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.