SESTAVA KOLA - 4.kolo Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Volba nejlepšího hráče čtvrtého kola nebude vůbec jednoduchá, favorita bude hledat velice těžko. Máme zde gólmana Procházku,který skvělým výkonem podržel svůj tým na hřišti Horních Ředic, dva dvougólové střelce a spoustu dalších hráčů, kteří o víkendu podali skvělé výkony.

David Procházka (Starý Máteřov) - Celý zápas držel svůj tým, dokázal čelit všem střelám soupeře, nikdo z Ředických hráčů ho nedokázal prostřelit a David Procházka tak udržel čisté konto.

David Hnízdo (Nasavrky) - V zápase Nasavrk svojí pozici odehrál skvěle a patřil k nejlepším hráčům v zápase.

Pavel Horčička (Chroustovice) - Celý zápas dokázal odrážet šance hráčů z Cerekvic, kteří na sehranou obranu Chroustovic v čele s Horčičkou nedokázali najít klíč k jejímu překonání.

Filip Bank (Řečany) - Na své pozici hrál zodpovědně celý zápas a dokonce se mu podařil vsítit gól.

Lukáš Komárek (Chroustovice) - Další obránce, kterému se podařilo vstřelit branku, svůj gólový podíl na výsledku obohatil ještě skvělým výkonem v obranných řadách.

Martin Wiesner (Řečany) - Tento záložník splnil trenérovi úkoly na 100%, celý zápas odehrál naplno a svému týmu výrazně pomohl k obratu v zápase.

Josef Tomášek (Chroustovice) - V zápase proti Cerekvicím dokázal pro své spoluhráče připravit nespočet šancí, ale zároveň nezapomněl na hru dozadu a pomohl i v obranných řadách.

Jiří Zezula (Starý Máteřov) - Patřil k těm výraznějším hráčům v celku Máteřova, dokázal se podílet jak na útočné, tak i na obranné činnosti, a proto si své místo v sestavě kola plně zaslouží.

Radek Klíma (Starý Máteřov) - Hrající trenér Starého Máteřova, který o víkendu dokázal vstřelit dvě branky, kdy první dal po výborně sehraném signálu z bezmála třiceti metrů a druhý po rohu, kdy se dokázal uvolnit a bez problémů hlavou zakončit.

Martin Starý (Rohovládova Bělá) - Martin Starý dokázal svými dvěma góly během dvou minut otočit zápas v Sezemicích a zajistil svému týmu tři body, ale i první příčku v tabulce.

Jan Vácha (Stolany) - Patří mezi nejlepší hráče Stolan, je rozeným střelcem a v zápase s Hlinskem to opět potvrzoval. Dokázal vstřelit branku, ale několik dalších šancí bohužel zahodil, nicméně právo na umístění v sestavě kola si vydobyl.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.