SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

2. Kolo III. třídy skupiny B bylo bohaté na branky. Celkem jich v pěti utkáních padlo 27, což činí průměr více jak pět branek na zápas. Nejvíce jich zaznamenali týmy Římova a Dobré Vody B, které konto soupeřů zatížil shodně šesti brankami. Kdo se dostal do sestavy kola se dočtete v našem článku.

Kotásek Václav (TJ Sokol Štěpánovice)

V derby na hřišti Lišova podal výborný výkon, když podržel zejména ve druhém poločase svůj tým. Domácím pochytal nejméně čtyři gólové střely a nad jeho síly byla pouze střela kapitána Petra Vávry.

 

Růna Tomáš (SK Dobrá Voda B)

Na hřišti nováčka si počínal velmi jistě v brance a i za vysokého vedení svého týmu nedovolil domácím čestný úspěch. V utkání jej nepřekonali domácí, ani z pokutového kopu.

 

Bílek Tomáš (FC Nové Hodějovice)

Stoper Nových Hodějovic si počínal zkušeně v defenzivní činnosti a dirigoval si ostatní spoluhráče, proti útočným výpadům domácích hráčů. V zápase patřil k nejlepším hráčům.

 

František Benhák (TJ Slavoj Ledenice B)

Autor vyrovnávací branky nováčka z Ledenic nastartoval ke konečnému obratu a zisku všech tří bodů. Ač byl na hřišti z týmu Ledenic nejmladší, potvrdil kvalitu a zkušenosti, které sbíral nedávno v Třeboni.

 

Crkva Pavel (TJ Sokol Římov)

V zápase se Slavče patřil dle spoluhráčů k nejlepším hráčům. Velmi dobře si počínal v defenzivě a kvalitně podporoval i ofenzivu, když se podílel asistencemi na dvou brankách svého týmu.

 

Klabouch Milan (TJ Sokol Štěpánovice)

Muž zápasu v derby mezi Lišovem a Štěpánovicemi. Na hřišti opravdu dominoval a byl stěžejním hráčem tří bodového importu Štěpánovic. V zápase vstřelil gól a mohl přidat i další. To, že rok nehrál nebylo absolutně vidět.

 

Lamáček Tomáš(TJ Slavoj Ledenice B)

Zkušený střední záložník ledenické řady vyčníval v zápase v Mladém, kde si nováček III. třídy zaslouženě došel pro tři body. 

 

Tomandl Jan (SK Dobrá Voda B)

Dobrá Voda si počínala na hřišti nováčka suveréně. Zkušený záložník Jan Tomandl, pak v závěru dvěma zásahy pečetil vysoké vítězství svého týmu.

 

Štrajt Jaromír (TJ Sokol Římov)

Římovský útočník Jaromír Štrajt potvrdil roli domácího kanonýra a soupeře ze Slavče vůbec nešetřil. V utkání zaznamenal hattrick a jeho tým, si připsal vysoké vítězství 6:1.

 

Candra Radek (SK Dobrá Voda B) 

První poločas se odehrával za jasné taktovky dobrovodských fotbalistů. Zásluhu na tom měl i autor dvou branek, útočník Radek Candra.

 

Bárek Michal (FC Nové Hodějovice)

Dvougólový střelec Nových Hodějovic, nejprve před odchodem do šaten srovnal stav zápasu a v závěru, když už hosté kontrolovali dvoubrankové vedení, přidal ještě jeden gól.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.