HISENSE SESTAVA ROKU - Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Hlasuj o hráče sezóny ze stavy, kterou si poskládali trenéři,hráči či vedoucí jednotlivých týmů z okresního řeboru Frýdek-Místek Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

David Stach - Zkušený brankář a ikona Hrádku, který po celou sezónu prokazoval své zkušenosti z vyšších soutěží a byl stavebním kamenem ke skvělým výsledkům zejména na jaře, kde Hrádek cílí nakonec ještě na celkové 4.místo, v sezóně udržel 5x čisté konto, nominacích na hráče kola měl více, ovšem vždy mu to o kousek uteklo !!!

 

Lukáš Halata - Kapitán Metylovic, který nedá na hřisti nikomu nic zadarmo za jakéhokoliv stavu, je právoplatným vůdcem jak na hřišti tak v kabině a jako stoper se stal nejlepším střelcem svého týmu pro letošní sezónu, když jich má na svém kontě již 9, je až obdivuhodné jak zvládá tolik práce na farmě a ještě nemá problém jít s úsměvem na trénink či zápas, kde patří k ústředním postavám svého týmu a ve 22.kole se stal hráčem kola !!! 

 

David Roháček - Vytvořil skvělou stoperskou dvojici v Janovicích spolu se svým parťákem Holišem, se kterým mu to jde jak na hřišti tak rozdávat úsměvy na pozápasových tiskovkách. David sice raději tvoří hru, ale na stoperovi si vedl výtečně, umí číst hru i měnit tempo hry a svou přesnou levačkou nachází své spoluhráče přesnýmy pasy a ve 21.kole se stal za svoje výkony hráčem kola !!!

 

Jan Szotkowski - Jeden z perspektivních mladíků z Mostů u Jablunkova. Mosty přechází generační proměnou a ta zdá se pomalu úspěšná. Pokud jak se říká,,ho nepos..re mucha´´ bude z něho velice kvalitní hráč. Jan jako obránce, dokáže zahrát jak na kraji tak ve středu a i v podstatě kdekoliv. Byl několikrát nominován do sestavy kola za své výkony a to hlavně z týmu soupeře.

 

David Kluz - Tahoun Písku, ikdyž není odchovane Píseckého fotbalu, hraje tam již několikátou sezónu a svými výkony si dostal né jenom fanoušky. Skvělý hráč i člověk, kterého berou jako vlastního. Věnuje se fotbalu jak na hřišti tak mimo něj a několikrát byl opěvován i týmem soupeře. Tento předzívkou kouzelník či klouzek se stal i hráčem 27.kola.

 

Martin Sušovský - Hráč Vojkovic, který kdyby měl véce času na trénování tak je úplně jinde. Neúnavná motorová myš ve středu hřiště, která nejprve vybojuje balón a na straně druhé zakládá akci a než stihnete něco vymyslet zase kolem vás krouží jako sup, aby balón pro svůj tým vybojoval zpět. Jeho výkony rosty i bodový úspěch Vojkovic, které cílí na 4.místo a bylo hodně znát jestli je neho není na hřišti. Byl několikrát jmenován na sestavu kola oběma celky, hold někde mají větší fanouškovskou základnu.

 

Josef Krenželok - Postavou malý, ale výkony obrovským přínosem pro Bukovec. Tato pomalu již legenda a neskutečný srdcař z Bukovce doslova ,,žere´´ fotbal se vším všudy. Celému týmu sedla sezóna a škoda až na pár klopýtnutí, kde se mohli ocitnou i možná v TOP 3. Josef je na hřišti ústřední postavou spolu s Filipem Zogatou, se kterým režírují hru. Umí vystřelit z dálky a statisticky dostal více žlutých jako dal branek, ale je to tím, že se jako správný kapitán rve za svůj tým do poslední vteřiny zápasu. Je skromný a umí pochválit i soupeře za předvedenou hru.

 

David Lipowski - Odjezdí, vybojuje, připraví i tak by se dala nazvat třeba firma od Davida ryhlíka, štírka z Nebor. Kdo proti němu hrál si určtě oddychl, že Nebory postoupily a tak pro příští sezónu mu odpadly fyzické testy v tomto duelu. Nebýt hokejové střídání, tak by možná někteří dostali i infarkt jak se snažili tohoho rychlíka nahánět. David přezdívkou Lipo, ale neuhrál skvělou sezónu jen díky své rychlosti. Je dobře technicky vybavený, umí dobře číst hru, kdy soupeři dokže lehce vypíchnout míč, nebojí se ve hře 1 na 1 či vyzkoušet brankářovu pozornost z dálky i proto má na svém kontě 28 branek, několikrát se dostal do sestavy kola a nominován na sestavu sezóny snad všemy týmy.

 

Roman Bystrý - Tahoun a čahoun z Pržna. Urostlý a skvělě technicky vybavený hráč. Umí podržet balón a díky své postavě si vepředu vystačí i kolikrát sám. Umí jakékoliv zakončení a soupeři i když jsou na něho nachystaní, tak skoro vždy branku dá. Po skvělém podzimu však přišel bodový útlum a týmu se nedařilo. I tak stihl nasázet 25 branek a vysloužil si nominaci do sestavy roku z větší poloviny týmů.

 

Petr Czedron - Hodně bych se divil asi jako vy, kdyby nejlepší střelec chyběl v sestavě roku. V Tošanovicích dobře věděli, že Petr ačkoliv je normálně brankář, umí dávat i branky a díky 35 brankám si vystřílel korunu pro krále střelců. Tady asi není co dodat, skvělý výkon Petra, který řádil po celou sezónu jako jeho kolega Marcel Baran.

 

Marek Dyba - Na podzim tak nějak papěrkoval v Pržně a uvažoval jestli i nadále hrát. Přišla, ale nabídka do Nošovic kde si můžou klepat po rameni jaký skvělý kauf udělali. Marek patřil po celé jaro k tahounům již svého týmu z Nošovic. Dokáže zahrát skoro všude a na lajně či v ůtoku patřil vůbec k nejleším v soutěži. Stihl dát za jaro 6 branek, když raději branky připravuje než dává. Neúnavný a skromný, pokorný hráč který zapadl skvěla jak na hřišti tak v kabině a všichni ho opěvují. Několikrát zvolen do sestavy kola jak z vlastních řad tak ze strany soupeře, kteří na něho nezapomněli ani při sestavování hráče sezóny.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.