HISENSE SESTAVA KOLA - 30.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 11.06.2023

0

Je rozhodnuto! Kaznějov díly výhře nad Sušicí vystřídal na čele Košutku, se kterou také postupují do krajského přeboru. Do baráže o postup se mohou těšit po roce opět v Kralovicích a také v Chlumčanech, které ještě minulou sezónu kopaly 1.B třídu. O udržení v soutěži naopak v baráži zabojují na Bolevci, v Luhech a taky v Žákavě. V 1.A třídě naopak nebudemr příští rok vídat Mochtiň, Dlouhý Újezd, Rokycany B a Přeštice B.

Luby se výhrou nad Horšovským Týnem zachránily. Několika skvělými zákroky svůj tým podržel brankář Vlastimil Hromada,  jeden z gólu také vstřelil Štěpán Tomaka. To Ondřej Berbr z Kralovic měl se svým týmem trochu jiné starosti. V Mochtíně vyhráli a zajistili si tak baráž. Krajní bek byl všude, kde měl být a na vítězství se podílel gólem. Obranoou trojici zakončuje Filip Krejčí, který opět předvedl sebejistý výkon, kterým pomohl Smíchovu k výhře. 

V záložní řadě nechybí Miloslav Fujan, který parádním gólem odšpuntoval zápas Smíchova s Rokycany. Michal Vojáček z Chlumčan vstřelil rovněž úvodní branku, při výhře nad Dlouhým Újezdem. V sestavě určitě nemůže chybět kaznějovský Daniel Viknler, který měl prsty ve všech třech golech Bohemie, Václav Mencl z Žákavy vstřelil Malesicím 2 góly při výhře 3:0. Jeho soupeřem byl Karel Schleis z Malesic, který byl, podle slov malesickeho kapitána Milana Legáta "bledý jak stěna, přesto vydržel na hřišti do 60. minuty".

 

Pozice v útoku patří dvougólovému Petru Dostálíkovi z Chumčan a Martinu Zítkovi z Bolevce, který se postaral rovněž o dva góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2023 16:38 do 14.06.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.