HISENSE SESTAVA ROKU - Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sestava roku je tu! V závislosti na nominace trenérů a členů klubů nám vykrystalizovala sestava v rozestavení 3-4-3. Pojďme se podívat jak SESTAVA ROKU vypadá. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

BRANKÁŘ:

Ivo Loukota (FK Kunštát)
- v KP je hodně kvalitních brankářů, ale pozici brankářské jedničky ovládl Ivo. V Kunštátu je nositelem výkonnosti a top oporou. 

Spoustu vítězství Kunštátu v této sezóně jde za ním. Právě jeho výkony dostali nováčka soutěže kolo před koncem na krásné 6. místo přeboru.

OBRANA: 

Lamine Fall (SK Líšeň "B")
- základní stavební kámen obrany Líšně při postupu do divize. Hrál s velkým přehledem, kvalitní hráč i do zakládání útoků.

Jiří Fadrný (FC Boskovice) - osobnost, která umí na hřišti skvěle řídit a organizovat svůj tým. Výborně umí číst hru, je silný v útočných a obranných standardkách.

Ladislav Hanuš (MS Brno) - silný hráč v obranných herních činnostech. Jako stoper vstřelil v sezóně 5 branek což je pěkný počin. Po celou sezónu podával kvalitní konstantní výkony.

ZÁLOHA:

Luboš Košulič (SK Krumvíř)
- elegantní styl hry. Vysoká herní inteligence, každý jeho dotek levou nohou má myšlenku. Má výborné centry i střelu z větší vzdálenosti. To vše zdobí Luboše a je pro svůj tým rozdílovým hráčem.

Ondřej Paděra (FC Boskovice) - vysoká herní inteligence, technika, ligové míče za obranu soupeře a pestrost zdobí tohoto hráče z Boskovic.

Lukáš Šťastný (FC Kuřim) - malý šikula, který díky své bojovnosti a zarputilosti dostává protihráče pod tlak. Svými vykony si vyslooužil nominaci a má nemalou zásluhu no konečněm 2. místě Kuřimi v této sezóně.

Tomáš Bělehrádek (FK Kunštát) - jedno z nejrychlejších křídel soutěže. Pro Kunštátský fotbal hráč z kategorie "nositel budoucnosti". Střelecky svůj tým táhnul, s přibývajícím věkem a zkušenostmi se ještě bude výrazně zlepšovat. 

ÚTOK:

Richard Dostálek (SK Líšeň "B") 
- herně inteligentní fotbalista, který je hodně variabilní. Má skvělý výběr místa, cítí hru, perfektně se orientoval v gólových šancích uvnitř pokutového území.  Na svém kontě má 15 branek.

Petr Svoboda (FC Kuřim) - svou postavou nepřehlédnutelný, opora svého týmu. Komplexní fotbalista, který je nastavený do kombinace a složitě se brání. V útočných standardkách asi nejnebezpečnější hráč soutěže. Na svém kontě má 16 branek.

Jindřich Stehlík (FC Sparta Brno) - zaslouženě nejlepší střelec krajského přeboru s 25 brankami. Dokáže působit na velkém prostoru. Umí přidržet míč, umí i do rychla. Svým pojetím zdravě agresivní. Obránci soupeře si s ním často nevěděli rady. 



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.