HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 10.06.2023

0

V předposledním kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Další výborný výkon Michala Pavlíčka v brance Lužné nemůže zůstat bez povšimnutí. Své spoluhráče držel v těžkém zápase s Pustověty několika skvělými zákroky, ani on ale nezabránil těsné prohře.

 

Kněževes zvládla velmi důležitý zápas v Řevničově. Obranné řady skvělé řídil a dirigoval Jan Vrábík, který se v top jedenáctce objevuje po delší době.

 

Neménně dobrý výkon ukázal v defenzivě Robert Trešl, který na pozici šestky plnil černou práci, vypomáhal jak defenzivě, tak směrem dopředu a i jeho výkon měl vliv na senomatské obrození proti Čisté.

 

Lužná byla nebezpečným soupeřem a v Pustovětech chtěla urvat vítězství. Domácí Sokol byl ale proti a zakládal si na dobře fungující obraně, kde se dařilo Tomáši Volrábovi, který si za svůj výkon řekl o nominaci do sestavy kola.

 

Mšecké Žehrovice najely na svůj starý dobrý výkon a v Zavidově se bavily fotbalem. Na křídle jezdil neúnavný Lubor Věprovský, jehož náběhy byly neustálou hrozbou pro soupeře. Svým ofenzivním výkonem se podepsal pod vysoké vítězství a v sestavě kola má premiéru!

 

V Ohnivec aréně řádil Robert Otcovský. Jeden gól sám dal a další dva připravil. Velmi těžký zápas s Lišany zvládlo Městečko právě díky výkonu velezkušeného fotbalisty, který je oporou týmu.

 

Olešná svůj důležitý zápas také zvládla. Ve středu hřiště zářil Šimon Procházka, který se zapsal mezi střelce jedním zásahem a byl i u dalších gólových akcí svého týmu.

 

Výkon mladíka Jana Šnídla nemůže zůstat bez povšimnutí. Do hry nastoupil po půl hodině, po pár minutách se hned prosadil a ve druhém poločase byl u několika branek svého týmu. Další gól přidal, udělal penaltu a zcela zaslouženě se objevuje v sestavě kola, i pro něj to je v top jedenáctce premiéra!

 

Radek Konvalinka znovu trhal obranu soupeře. Tentokrát to odnesla Jesenice, která přihlížela rychlosti janovského hráče, který si došel pro hattrick a výrazně se podepsal pod vítězství Sokola.

 

Petr Jindra rozjel v Zavidově gólovou show! Pět gólů žehrovického kanonýra mluví za vše. Aktuálně druhý nejlepší střelec soutěže dokonale využil servisu od svých spoluhráčů a nebýt nastřelené tyče, mohl zvládnout hned dva hattricky!

 

Petr Holeček je stálicí pustovětské sestavy a v každém zápase patří k těm lepším. V duelu s Lužnou zaznamenal důležitý gól do šatny, pro obranu soupeře představoval neustálou hrozbu a svým výkonem výrazně pomohl k velmi důležitému vítězství v cestě za záchranou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2023 11:33 do 14.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.