HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 03.06.2023

2

Sestava 25. kola Okresního přeboru. Do sestavy kola číslo 25, byla vybrána trenéry, fanoušky tato jedenáctka. Hlasuj pro hráče kola z těchto jedenácti vybraných hráčů.

Brankář Kerhartic Jakub Poláček. Svými zákroky někdy udivuje i sám sebe. A určitě za své zákroky ve 25. kole si zaslouží nominaci do TOP 11. Tomáš Bohunek, stoper a zároveň kapitán Kerhartického výběru, který svým výkonem sice nezabranil prohře svého týmu, ale předvedený výkon stačil na nominaci do sestavy kola. Jiří Kollert, střední obránce Albrechtické skupiny pomohl svému výběru k výhře bez obdržené branky. Daniel Boščik, gólem a solidním výkonem v zadních řadách svého týmu pomohl k výhře. Jaroslav Hanzl, středopolař Brandýsu nad Orlicí podal dobrý výkon a pomohl tím svému týmu k důležitým bodům v boji o záchranu. Matouš Brabec, gólem a opět výborným výkonem jak u něj všichni známe pomohl svému týmu k výhře před domácími fanoušky. Martin Jiroušek, sice jeho výkon na výhru nestačil, ale určitě si zaslouží obdiv a zařazení do sestavy kola. Jiří Toman, jeho tým sice na svém hřišti prohrál vysoko, ale tento hráč i přesto podal solidní výkon. Ladislav Pecháček, sice bezbranková remíza v utkání s Mistrovicemi, ale přesto tento hráč měl předevšemi na mírně navrch. Tomáš Chadima, gólem pomohl svému týmu k drtivé výhře na hřišti Verměřovic. Vlastimil Buben, rychlík z Brandýsa na Orlicí pomohl svému týmu k výhře na hřišti soupeře gólem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2023 05:30 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 6. 2023 10:46
Poláček je jasný vítěz..Co ten chlap každý víkend předvádí,to je neuvěřitelné.
6. 6. 2023 12:46
Zaslouží si rozhovor.