HISENSE SESTAVA KOLA - 28.kolo ČFL A, 2022-2023

Datum kola: 27.05.2023

0

Čas nám plyne, jako voda, a konec sezóny je, co bysme okem dohlédli. Uplynulé 28. kole minulého víkendu mělo vše, co bysme si mohli přát. Krásné branky, nádherné příhrávky, dramata v posledních minutách a také komplexní výkony mnoha hráčů. Zde Vám přinášíme jedenáctku těch nejlepší a o hráči kola můžete rozhodnout Vy svým hlasem.

BRANKÁŘ:

Jiří Chára (FC Slavia Karlovy Vary) - tomuto karlovarskému brankáři se tento víkend náramně povedl. Pokud nějaký pokus Zbuzan letěl na bránu, tak končil na rukavicích právě tohoto gólmana.

 

OBRANA:

Zdeněk Skala (FC Slavia Karlovy Vary) - další hráč obranné řady Karlových Varů, který dopomohl svému týmu k čistému kontu a třem bodům.

Jan Brabec (SK Dynamo České Budějovice B) - jak si představujete povedený výkon obránce ? Vítězství, čisté konto a vstřelený gól pro radost. Všechny 3 věci tento obránce Budějovic splnil.

Václav Heger (FK Robstav Přeštice) - pod bezbrankovou remízu se zapsal skvělou obrannou hrou tento přeštický obránce, který byl jednou z otázek, na které nedokázala rezerva Plzně najít odpověď.

Dominik Tichý (FK Loko Vltavín) - tak trochu smutným hrdinou se stal obránce Vltavína, který rychle po poločase dokázal srovnat, ale i přes to po napínavé druhé půli jeho tým odcházel s prázdnou. I tak si ale zaslouží uznání za skvělý výkon.

 

ZÁLOHA:

Martin Novák (Povltavská Fotbalová Akademie) - víkend, na který tento borec jen tak nezapomene. Po nepovedeném úvodu dokázal svým hattrickem otočit celý zápas ve prospěch jeho Povltavské.

Pavel Gaszczyk (FC Viktoria Plzeň B) - výborný přehled a krásné přihrávky. Dokonalému zápasu chyběla v jeho podání už pouze výhra.

Marek Kalousek (FC Písek) - tohoto hráče tu nevidíme poprvé v sestavě kola. Svůj herní standart drží pravidelně na úrovni už nějaký ten víkend a tentokrát přispěl brankou k vítězství na hřišti pražské Admiry.

Michal Procházka (FK Králův Dvůr) - další hráč se skvělým výkonem z dramatu mezi Vltavínem a Královým Dvorem. V závěrečných minutách přidal důležitou branku, díky které ve výsledku bral jeho tým 3 body.

 

ÚTOK:

Vojtěch Černý (TJ Jiskra Domažlice) - 20 let, 11 minut na hřišti a branka, která zařídila Domažlicím výhru. Tomuto klučinovi role žolíka pasuje na výbornou.

Daniil Doleček (FK Baník Sokolov) - sokolovský útočník si dlouho lámal zuby na hostouňské obraně, ale v klíčový moment dokázal urvat cenný bod, když v poslední minutě zápasu srovnal na 1:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 22:45 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.