HISENSE SESTAVA KOLA - 27.kolo ČFL A, 2022-2023

Datum kola: 20.05.2023

0

Konec sezóny se pomalu, ale jistě blíží, a tak za sebou máme i další úžasný víkend České Fotbalové Ligy skupiny A. Kolo s pořadním číslem 27 nám nabídlo skvělé zápasy, za kterými stály úžasné výkony mnoha hráčů. Zde máte nejlepších jedenáct a o tom, kdo se stane hráčem kola můžete rozhodnout pouze Vy.

BRANKÁŘI:

Martin Keller (FK Admira Praha) - nebylo vůbec lehké vybrat pouze jednoho brankáře, který se tohle kolo předvedl, jelikož jich bylo více. Však musí být jen jeden a tím je brankář pražské Admiry, který předvedl několik klíčových zákroků a pomohl týmu k výhře 3:0.

 

OBRANA:

Sebastian Novák (FC Písek) - asistence a úžasný výkon tohto krajního obránce. Tohle je jeho stopa, kterou po sobě zanechal ve 27. kole.

Ibrahima Sory Soumah (FK Baník Sokolov) - tento guinejský stoper se blýsknul tento víkend opravdu výbornou obrannou prací a výhra 1:0 jde i za ním.

David Podzimek (FK Loko Vltavín) - vltavínský obránce si užil víkend se vším všudy. Výhra 3:0 na půdě Motorletu Praha. To je sice pěkné, ale David Podzimek si to pocukroval, když přidal třetí branku osobně.

Adam Čihák (FC Viktoria Plzeň B) - čisté konto a cenný bod s lídrem soutěže je rozhodně pozitivní zpráva. Adam Čihák se stal tento víkend noční můrou domažlické ofenzívy.

 

ZÁLOHA:

Ondřej Sprinz (FK Loko Vltavín) - úvodní branka už ve druhé minutě jde za jménem tohto mladíka, který nahodil vltavínskou lokomotivu na cestě za třemi body.

Tomáš Kuchař (FK Loko Vltavín) - toto kolo se mohlo najít v zápise určitě víc, než pouze jedna asistence tohoto borce. Jeho přehled o dění na hřišti byl ukázkový a výhru 3:0 si tento "střeďáček" rozhodně vychutnal.

Emmanuel Okorie Ikechukwu (FC Slavia Karlovy Vary) - smolná remíza, ale úžasný výkon tohto nigerijského frajera. Nebýt jeho branky a gólové asistence, tak by karlovarská Slavia asi těžko oponovala.

Libor Bastl (SK Dynamo České Budějovice B) - další skvelý kolo v podání skvělého Libora Bastla. Budějovický bombarďák zavelel k srovnání a pomohl k tomu asistencí a vyrovnávací brankou v posledních minutách.

 

ÚTOK:

Vladimír Zeman (Bohemians Praha 1905 B) - při takové chuti chceme vidět Vladimíra Zemana každé kolo. Jeho 2 branky pomohly k sestřelení Povltavské a obráncům se o něm bude ještě minimálně pár dní zdát.

Jakub Hodek (FK Dukla Praha B) - úžasná demolice Hostouně bude pamatovat skvělou trefu a v poklidu proměněnou penaltu dukelského útočníka, který byl k nezasavení.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2023 10:00 do 24.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.