SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Jak je zvykem, webový portál www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s členy jednotlivých klubů vybral 11 nejlepších hráčů uplynulého kola 1.A třídy sk. A. Zde máte možnost až do středečního poledne hlasovat o hráče kola. Kdo bude vyhodnocen nejlepším hráčem 4.kola 1. A třídy sk. A na našem portálu? Podívejte se kdo byl nominován a podpořte svého favorita.

Brankář:

Brankářem do sestavy kola byl vybrán Michal Soukup z Votic, který udržel čisté konto a jeho tým porazil Černolice výsledkem 1:0.

 

Obránci:

Do sestavy 4. kola jsme vybrali tři obránce. Prvním je Michal Budil z Votic, který, který svým gólem rozhodl utkání a pomohl svému týmu k výhře 1:0. Druhým obráncem je Michal Skála z Kunic, který svým gólem přispěl k těsné výhře 4:3 nad Spartakem Příbram. Třetím a tak posledním obráncem do sestavy kola byl zvolen Jakub Šlejmar z Votic, který svému týmu pomohl k výhře a k čistému kontu.

 

Záložníci:

V záložní řadě je tentokrát hned pět záložníků. Prvním je Jolyon Mungenga ze Zbuzan, který vstřelil gól a pomohl k získání alespoň dvou bodů jeho týmu. Dalším hráčem je Lukáš Třešňák z Hvozdnic. Třetím záložníkem je Zdeněk Zderadička z Kunic, který pomohl svým gólem svému týmu k výhře. Předposledním záložníkem je Jan Kratochvíl z týmu FK Lety, který dovedl svůj tým k výhře. Záložní řadu doplňuje poslední záložník, kterým je Martin Kačírek z Hostomic pod Brdy. Vstřelil gól a pomohl svému týmu k remíze a poté k výhře na penalty.

 

Útočníci:

Prvním nominovaným útočníkem do sestavy kola je Jaroslav Nejepsa z FK Lety, který o víkendu vstřelil dva góly. Druhým útočníkem byl zvolen Michal Pánek ze Zbuzan, který se o víkendu podílel svým gólem.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.