HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 13.05.2023

0

DO ALL STAR TEAMU jsem vybral hráče, kteří se nějakým zpsobem o skončeném víkendovém kole zasloužili o úspěch svého současného klubového zaměstnavatele, nebo byli lídry, osobnostmi a strůjci vítězství nebo zadařilého herního projevu svého týmu. Tato jedenáctka je složena z toho nejlepšího, co bylo v uplynulých dnech k vidění na moravských a slezských stadionech v rámci soutěže Mestský přebor v Ostravě.

Bobek se zjevil jako deus ex machina v minulém zápase proti B-týmu Polance. Vychatal výhru svého mužstva, podobně jako teď v Šenově. Šmahlík dlouhodobě prokazuje své kvality v reverzním týmu Vratimova. Nominace je namístě. Lutso vede Dolní Lhotu ven z pralesa, spolehlivý defenzivní štít s potenciálem rychlostní kreativity směrem dopředu. Kubinec se stal hrdinou Ostravanů v zápase proti Hrušovu, odehrál velký zápas. Drastich pomohl Koblovu k upachtěné výhře nad předními Markvartovicemi. Pelíšek nesmí v hvězdné sestavě chybět, rozený šutér pomohl dvěma brankami porazit Šenov si pozvánku dozajista zaslouží. Zdražila je sázka na jistota, Lhotu potáhne tak dlouho, dokud za ni buVáde hrát. Polášek dal za rezervu brušperka důležitý gól, hlasitě si svým výkonem řekl o nominaci. Díky takovým typům jde brušperský fotbal setsakra nahoru. Václavík byl namotaný u branky Petřkovických, režíroval dvoubodovou výhru svého mužstva. Dubnický dal prvotřídní branku z úctyhodné vzdálenosti na hřišti ostravského Slovanu. Na body to nestačilo, ale jeho gól byl nejkrásnějším momentem celého zápasu. Čtyřgólový Bubík nemusí o zařazení do sestavy žádat, domáhat se, ani výskat jako smyslu zbavený. Se čtyřmi brankami v jednom utkání je tohle samozřejmost.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.