HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 14.05.2023

0

26. kolo je minulostí a my vám jako každé pondělí přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté tradičně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Daniel Páleník (TJ Jíloviště) - V utkání se slánskou rezervou chytil zejména ve druhé půli několik šancí soupeře, a výrazně se tak podílel na tříbodovém zisku Jíloviště.

 

Karel Přibyl (FC Čechie Velká Dobrá) - Na pozici levého obránce po celý zápas s Novým Strašecím makal a minimálně chyboval. Takřka bezchybný výkon.

 

Martin Ambrus (FK Jinočany) - V utkání proti Rakovníku naprosto dominoval v soubojích a svou zkušeností platil na útočníky soupeře.

 

Jan Rajnoch (TJ Jíloviště) - I přesto, že do zápasu s B-týmem Slaného nastoupil nalomený, zvládl utkání skvěle. Vyhrával hlavičkové souboje, byl důrazný a dobře rozehrával.

 

Tomáš Andruchovič (FC Čechie Velká Dobrá) - Skvělý výkon na pozici pravého obránce korunoval vstřeleným gólem.

 

Vojtěch Křiváček (FC Čechie Velká Dobrá) - Nebál se hrát, měl prsty v několika nebezpečných akcích Velké Dobré a odměnou mu byla vstřelená branka.

 

Chimezie Ezeala (SK Chlumec) - Na půdě Kladna naskočil do druhého poločasu a bylo to znát. Do chlumeckých řad vnesl svěží vítr, byl aktivní, dravý a sklidňoval hru svého týmu.

 

Michal Houžvička (FK Kralupy 1901) - Domácí zápas s Klecany mu sedl. Pro svůj tým vybojoval několik míčů, dostával se do zakončení a většina nebezpečných akcí šla přes něj. Ve 33. minutě byla navíc po faulu na jeho osobu odpískaná penalta, která nakonec rozhodla o třech bodech pro Kralupy.

 

Mikuláš Bícha (FK Kosoř) - Precizní výkon na půdě královédvorské rezervy korunoval dvěma přesnými zásahy.

 

Jiří Junek (SK Chlumec) - V utkání proti rezervě Kladna burcoval po celou druhou půli své spoluhráče a dvěma vstřelenými góly je dovedl za obratem.

 

Jan Křemen (FK Kosoř) - Proti B-týmu Králova Dvora patřil k nejnebezpečnějším mužům na hřišti, byl aktivní a vsítil úvodní branku zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.