SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

Konečně se rozjely také okresní soutěže a hned 1. kolo III. třídy přineslo několik zajímavých výsledků. Pro diváky je dobře, že padalo mnoho gólů a dokonce jsme se dočkali i nečekaných obratů. Představujeme úvodní jedenáctku, která svými si svými výkony zasloužila nominaci do sestavy kola.

Lukáš Pavlík (FC Nemyslovice)- I přes dvě inkasované branky si v závěru zápasu poradil s několika šancemi hostů a zachránil tak pro Nemyslovice první bod v sezóně.

Jan Dobruský (SK Ledce)- I s jeho přičiněním nedovolila obrana Ledců ani jeden gól Zdětínu a proto se domácí mohli radovat z hubené výhry 1:0. Byl vyhlášen svým trenérem nejlepším hráčem zápasu.

Lukáš Beneš (TJ Sokol Pěčice "B")- Jeho tým sice inkasoval dva góly, ale všechno odčinil tím, když v závěru zápasu, kdy už zbývaly pouze čtyři minuty do konce vyrovnal na 2:2 a díky němu získala rezerva Pěčic premiérový bod ve III. třídě.

Radek Pýcha (SK Skalsko)- Tento mladík se v dresu Skalska podílel na famózním obratu z 0:3 na 4:3. To všechno jeho tým zvádl za patnáct minut a sám Pýcha vsítil dvě branky. V sestavě kola nemůže chybět.

Jan Baborák ( FC Nemyslovice)- Další z obranců, který se v 1. kole prosadil gólově. Zhruba deset minut před koncem vyrovnal na konečných 2:2.

Martin Knotek (SK Strašnov)- Dvěma góly se tento krajní záložník podílel na vysoké výhře Strašnova nad silným Krnskem. Svými góly orámoval poločasovou pauzu. Jeden dal těsně před ní, druhý hned po zahájení druhé půlky.

Petr Flodrman (SK Skalsko)- Další z hrdinů Skalska, který režíroval skvělý obrat v poslední čtvrthodině. Jeden gól sám vstřelil, na ostatních se velkou měrou podílel.

Patrik Mihál (FC Horky nad Jizerou "B")-  Jedním gólem přispěl k remíze 2:2 na venkovím hřišti v Nemyslovicích. Svým gólem otočil skóre a dostal hosty do vedení, které jim ovšem až do konce utkání nevydrželo.

Michal Štípek (FC Nemyslovice)- Svou brankou otevřel skóre utkání, když rozvlnil síť po půl hodině utkání. Zápas skončil již zmíněnou remízou 2:2.

Martin Sháněl (SK Strašnov)- Další ze strůjců vysokého vítězství Strašnova. Jako správný kapitán otevřel skóre utkání a poté Krnsko dorazil pátým gólem, který byl poslední.

Anton Kovanič (SK Ledce)- Nová tvář se na domácí půdě předvedla v nejlepším světle. Jedinou brankou z protiútoku rozhodl utkání a tak díky němu Ledce sebraly všechny tři body.



Tak neváhejte a hlasujte pro svého favorita, se kterým pak uskutečníme rozhovor. Hlasovat můžete až do středečního poledne a každou hodinu můžete odeslat jeden hlas.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.