HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 29.04.2023

0

Kdo se stane hráčem kola 22.kola okresního přeboru na Frýdecko-Místecku? Naposledy to byla opora zadních řad z Janovic a tentokrát už v sestavě nechybí znovu hráč Metylovic. Metylovice mají silnou fanouškovskou základu a bude jejich hráč úspěšný i tentokrát? Rozhodněte svými hlasy!

Petr Tesarčík - Neskutečná osobnost Vojkovic jak na hřišti tak mimo něj. I díky němu jsou Vojkovice na dostřel 4.místu. V zápase s Bukovcem udržel 0 a dokonce svým dlouhým nákopem asistoval kapitánovi Válkovi k brance. 

 

Ladislav Boor - Odehrál skvělý zápas za Janovice v těžkém utkání v Mostech. Ještě v únoru měl přetržené vazy v kotníku, teď už znovu pomáhá v obraně. Domácím útočníkům nedal moc šancí si zahrát. 

 

Marek Szotkowski - Bratrské duo z Mostů dělá svými výkony trenérovi jistě radost. Tentokrát byl vybrán za hráče zápasu Marek, hrál povedený zápas a neprohrál snad jediný vzdušný souboj.

 

Robin Koláček - Krajní obránce nebo také brankář z Nošovic. Dokáže zaskočit i v bráně, kde je ho, ale škoda. Zahrál druhý dobrý zápas po sobě a na krajního beka skvěle podporuje útok, do zadu je jistota. 

 

Lukáš Halata - Kapitán a stoper Metylovic, se kterým nechce přijít do souboje žádný útočník. Nevypustí v zápase žádný souboj za jakéhokoliv stavu a jakékoliv minutě. 

 

David Lipowski - Nebory jsou znova na své vítězné vlně a určitě má na tom zásluhu i tento neúnavný štírek. Byl u všeho důležitého a myslím, že by zvládl odehrát i další zápas.

 

Štěpán Stašák - Krajní záložnik Smilovic, dobře pracoval s míčem. Podporoval útok, dal gól a byl platný i v obraně. 

 

Adam Michalík - Bojovník a dříč z Tošanovic, který rozbil veškeré náznaky šancí soupeře a naopak byl platný směrem útoku. 

 

Jakub Boščík - Návsí doma zostudilo Písek 8:0. Tento mladý hráč 2 góly dal a u dalších byl. Na jaře hraje skvěle.

 

Jakub Lojek - I když si na útočníka Milíkova dávali domací Smilovice pozor, stejně jim dal hattrick a podílel se tak velkou měrou na důležitém vítězství. 

 

Tomáš Černík - Ve vyrovnaném utkání tento střelec z Hukvald nasměroval lišky konečně k vítězství. Snad právě tohle vítězství Hukvaldům pomůže k lepším výsledkům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2023 10:00 do 03.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.